Dyskusja do zawodów - MISTRZOSTWA WIELKOPOLSKI 19-20.08.2017
1. Zapłacę na miejscu bez wyżywienia.
2. W ogłoszeniu o zawodach na iwebie jest błędnie podany adres zawodów. Ul. Gajowa 5/4 jest adresem siedziby oraz korespondencji do firmy prowadzącej strzelnicę. Strzelnica jest przy ul. Ludomskiej 8. Aby dojechać do strzelnicy należy w Dąbrówce Leśnej z drogi 178 skręcić w ul. św. Huberta. Google pokazuje współrzędne: 52°41'19'' ; 16°48'57''. Uzgodnione z właścicielem firmy prowadzącej strzelnicę.
2. W ogłoszeniu o zawodach na iwebie jest błędnie podany adres zawodów. Ul. Gajowa 5/4 jest adresem siedziby oraz korespondencji do firmy prowadzącej strzelnicę. Strzelnica jest przy ul. Ludomskiej 8. Aby dojechać do strzelnicy należy w Dąbrówce Leśnej z drogi 178 skręcić w ul. św. Huberta. Google pokazuje współrzędne: 52°41'19'' ; 16°48'57''. Uzgodnione z właścicielem firmy prowadzącej strzelnicę.
-
Dla tych, którzy zapisali są w ostatniej chwili z opcją wyżywienia:
Patrykd pisze:Istnieje taka możliwość w wyjątkowych przypadkach, ale oczywiście na katering nie ma co liczyć w takim przypadku.... pisze:Czy istnieje ewentualność uregulowania za zawody na miejscu? Decyzja o starcie może zapaść w ostatniej chwili .
TX200 HC_Burris Timberline
- Krzysztof W.
Serdeczne podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do organizacji tych fantastycznych zawodów. Wspaniała atmosfera, wczoraj nawet nie wiem kiedy wypiłem 15 tyskich tak się pić chciało
Serdeczne dzięki w imieniu tak nielicznych FT-ciarzy, że chciało się Wam dostawić dla nas tyle żółtych figurek. Naprawdę nastrzelaliśmy się. Tor bardzo ambitny i zróżnicowany. Brawo wszyscy Wielkopolanie !
Dzięki i do zobaczenia,
Pozdr,
TZ
Serdeczne dzięki w imieniu tak nielicznych FT-ciarzy, że chciało się Wam dostawić dla nas tyle żółtych figurek. Naprawdę nastrzelaliśmy się. Tor bardzo ambitny i zróżnicowany. Brawo wszyscy Wielkopolanie !
Dzięki i do zobaczenia,
Pozdr,
TZ
WKFT/PFTA
Dzięki Wam wszystkim za wspaniała atmosferę w czasie zawodów... Wiem że wielu figurek ani nie rozstawiłem, ani nie złożyłem - ale wiecie jak jest - bieganie z aparatem też wyczerpuje
Po zawodach musiałem szybko do kompa by zobaczyć na większym ekranie jak co poniektóre chłopaki zioną żywym ogniem - zdjęcia tutaj
Do następnego
Po zawodach musiałem szybko do kompa by zobaczyć na większym ekranie jak co poniektóre chłopaki zioną żywym ogniem - zdjęcia tutaj
Do następnego
HW97k (Dębowy) + Leupold EFR || AA TX200 MK3 +mDOT || Gamo PR45
-
Super fotki Photochem.
Dziękuję za wspólne strzelanie, a zwłaszcza Ani i Krzyśkowi z grupy nr 12.
Organizatorom gratuluję organizacji i kawał dobrej roboty przy ustawieniu wymagającego toru.
Zwycięzcom gratuluję wygranej.
Było super i tak po poznańsku
Do następnego wspólnego strzelania.
Dziękuję za wspólne strzelanie, a zwłaszcza Ani i Krzyśkowi z grupy nr 12.
Organizatorom gratuluję organizacji i kawał dobrej roboty przy ustawieniu wymagającego toru.
Zwycięzcom gratuluję wygranej.
Było super i tak po poznańsku
Do następnego wspólnego strzelania.
Ostatnio zmieniony 2017-08-20, 20:45 przez Mario_64, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Dzięki dzięki dzięki!
Super zawody i jak zwykle atmosfera i towarzystwo!
Szczególne podziękowania dla Mirka który musiał się z nami męczyć w nocy oraz dla Luizy i Roberta za wspólne przejście za dnia.
Dziękujemy za wszelką pomoc i uwagi.
No i oczywiście naszemu nadwornemu fotografowi za super relację foto
Super zawody i jak zwykle atmosfera i towarzystwo!
Szczególne podziękowania dla Mirka który musiał się z nami męczyć w nocy oraz dla Luizy i Roberta za wspólne przejście za dnia.
Dziękujemy za wszelką pomoc i uwagi.
No i oczywiście naszemu nadwornemu fotografowi za super relację foto