Dyskusja do zawodów - MISTRZOSTWA WIELKOPOLSKI 19-20.08.2017
Dzień dobry się z Państwem,
Mam pytanie, mianowicie czy na terenie zawodów jest możliwość wzięcia porannego prysznica? Pytam bo zupełnie swobodnie rozważyłbym kimanie w samochodzie, jeśli oczywiście można byłoby doprowadzić sie do stanu higienicznego pod jakąś nawet zimną, ale jednak wodą o poranku.
Z góry dzięki za info,
Pozdr,
TZ
ps. przelew 70 PLN posłałem pisząc w tytule co kazano - darowizna, ale owe 70 dzieli sie na 5 PLN za kiełbaskę, 35 startowe i 30 obiad.
Mam pytanie, mianowicie czy na terenie zawodów jest możliwość wzięcia porannego prysznica? Pytam bo zupełnie swobodnie rozważyłbym kimanie w samochodzie, jeśli oczywiście można byłoby doprowadzić sie do stanu higienicznego pod jakąś nawet zimną, ale jednak wodą o poranku.
Z góry dzięki za info,
Pozdr,
TZ
ps. przelew 70 PLN posłałem pisząc w tytule co kazano - darowizna, ale owe 70 dzieli sie na 5 PLN za kiełbaskę, 35 startowe i 30 obiad.
WKFT/PFTA
Dla tych co zastanawiają się czy przyjechać do nas już w sobotę to serdecznie zapraszamy. Na prawdę WARTO! Rozegramy w sobotę 3 konkurencje. Long Range, Benchrest oraz nHFT. Dla tych co chcą się dobrze przygotować dodam, że konkurencja Long Range zostanie rozegrana na dystansie 75m, a Benchrest na dystansie 50m. Oczywiście nHFT na dystansie od 7,5 do 41 m. Myślę, że to fajne konkurencje by przetestować nasze wiatrówki na maksymalnych dystansach. Nie spróbujesz ? To się nie dowiesz ! Zapraszamy!