Liga WSST Strzelec 2017. Zawody 3 z 7 - 25-06-2017
No i kolejne zawody przeszły do historii... Było jak zwykle super - szczególne podziękowania dla Krzyśka i Jacka dzięki którym nie można było się w grupie nudzić.
Robię się coraz bardziej leniwy, więc fotogaleria tym razem naprawdę dla wytrwałych. Nie miałem sily ich segregować, macie więc ponad 100 zdjęć. Każdy powinien znaleźć coś dla siebie, nawet hydro (oczywiście żeby ponarzekać)
Do kolejnego
aha... zdjęcia tutaj
a to na zachętę do obejrzenia galerii
Robię się coraz bardziej leniwy, więc fotogaleria tym razem naprawdę dla wytrwałych. Nie miałem sily ich segregować, macie więc ponad 100 zdjęć. Każdy powinien znaleźć coś dla siebie, nawet hydro (oczywiście żeby ponarzekać)
Do kolejnego
aha... zdjęcia tutaj
a to na zachętę do obejrzenia galerii
HW97k (Dębowy) + Leupold EFR || AA TX200 MK3 +mDOT || Gamo PR45
-
-
Zawody super, ekipa zgrana. Miło było zobaczyć dawno nie widzianych strzelców.
Jak tu się skupić gdy patrzy na ciebie najważniejsza osoba zawodów, a zaraz za mną stoi Mistrz Polski :
Ps. I mam to uwiecznione, że jestem przed Mistrzem.
Przynajmniej na zdjęciu
Jak tu się skupić gdy patrzy na ciebie najważniejsza osoba zawodów, a zaraz za mną stoi Mistrz Polski :
Ps. I mam to uwiecznione, że jestem przed Mistrzem.
Przynajmniej na zdjęciu
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Dzięki Marku za opracowanie wyników.
Pomimo mojego nędznego wyniku
---
W ogóle zdjęcie wielowątkowe jest. Najlepsza kobieta tegorocznych Mistrzostw odwraca się i nie chce patrzeć na tę kompromitację, a Mistrz HW 30 szuka jakichś bardziej konkretnych konkurentów.
Pomimo mojego nędznego wyniku
---
W ogóle zdjęcie wielowątkowe jest. Najlepsza kobieta tegorocznych Mistrzostw odwraca się i nie chce patrzeć na tę kompromitację, a Mistrz HW 30 szuka jakichś bardziej konkretnych konkurentów.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Kilka zdjęć : https://www.dropbox.com/sh/y3uxzfzknj0h ... ZUWSa?dl=0
-