Zawody 5/10 - 21.07.2013 - Mistrzostwa WSST
1. esmar
2. Grossus (będę o 8:00)
3. ArturD będę o 8:00
4. Przemo będę o 8.00
5. DuGi2004 mogę być o 8 i tez coś pomóc
6. mahonxx
7. Krzysztof
8. Patrykd będę o 8.00
9,WuDe będe o 8.00
10. Jarn
11. hugo (o 8.00)
stanowiska wstępnie przygotowane. Jest ich ponad 20 (w tym 2 zupełnie nowe), można będzie wybrać najdłuższe dystanse.
W niedziele pozostanie jeszcze troche dokosić tarczą.
2. Grossus (będę o 8:00)
3. ArturD będę o 8:00
4. Przemo będę o 8.00
5. DuGi2004 mogę być o 8 i tez coś pomóc
6. mahonxx
7. Krzysztof
8. Patrykd będę o 8.00
9,WuDe będe o 8.00
10. Jarn
11. hugo (o 8.00)
stanowiska wstępnie przygotowane. Jest ich ponad 20 (w tym 2 zupełnie nowe), można będzie wybrać najdłuższe dystanse.
W niedziele pozostanie jeszcze troche dokosić tarczą.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
teren suchy, dojazd możliwy z obu stron.A jak teren ogólnie, nie ma za dużo kałuż itp.?
Pytanie: jak zamierzamy tym razem oznaczać stanowiska ? może warto odświeżyć sprawe tych znaczników/motowideł, które PawelW obiecał nam wypożyczyć ?
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Przemo: Weź tą żyłkową, jak to nie problem.
Patryk: Pisz do Dawida albo Artura.
hugo: tym razem gdzie stajemy samochodami i gdzie robimy biuro, do góry czy tam w dole?
Pytanie dla wszystkich: Kto ma możliwość wykonania takich podobnych stojaków jak u LGST?
1. Przy czym ja widzę to tak, że ta żółta tablica zostałaby zalaminowana bez wypełnionych rubryk. Pisak łatwo zetrzeć na następne zawody, a tak by trzeba znowu drukować i laminować. Numery stanowisk, figurek oraz postawa pisalibyśmy się na tej tablicy.
2. Nie należy umieszczać numerów figurek przy figurkach (a tak zrobili na zawodach LGST). Strzelamy od lewej do prawej.
Patryk: Pisz do Dawida albo Artura.
hugo: tym razem gdzie stajemy samochodami i gdzie robimy biuro, do góry czy tam w dole?
Pytanie dla wszystkich: Kto ma możliwość wykonania takich podobnych stojaków jak u LGST?
1. Przy czym ja widzę to tak, że ta żółta tablica zostałaby zalaminowana bez wypełnionych rubryk. Pisak łatwo zetrzeć na następne zawody, a tak by trzeba znowu drukować i laminować. Numery stanowisk, figurek oraz postawa pisalibyśmy się na tej tablicy.
2. Nie należy umieszczać numerów figurek przy figurkach (a tak zrobili na zawodach LGST). Strzelamy od lewej do prawej.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Cyt. Pytanie dla wszystkich: Kto ma możliwość wykonania takich podobnych stojaków jak u LGST?
Ja mam warunki lecz trochę mało czasu
Podaj rozstaw otworów w kartce i jaka A3 czy A4 pionowo czy poziomo
A może zamiast otworów te klipsy co mam do tarczek i w sumie wystarczy prawie prosty pręt.
Patryk zaraz polecę do warsztatu i pomiaram figurki .
Ja mam warunki lecz trochę mało czasu
Podaj rozstaw otworów w kartce i jaka A3 czy A4 pionowo czy poziomo
A może zamiast otworów te klipsy co mam do tarczek i w sumie wystarczy prawie prosty pręt.
Patryk zaraz polecę do warsztatu i pomiaram figurki .
Nie wiem jakie masz klipsy, ale jak takie jak te to jak najbardziej tak:
Tylko podeślij mi albo Tomkowi ile to będzie kosztowało. Musimy uważać na budżet.
Jak będą te klipsy to odpada dziurkowanie tej karty oznacznikowej. Myślę, że format A4 poziomo.
Tylko podeślij mi albo Tomkowi ile to będzie kosztowało. Musimy uważać na budżet.
Jak będą te klipsy to odpada dziurkowanie tej karty oznacznikowej. Myślę, że format A4 poziomo.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.