Inauguracyjne Zawody Pucharu PFTA 2017
Inauguracyjne Zawody Pucharu PFTA 2017
Witam Was serdecznie,
Mam przyjemność zaprosić Was na Inauguracyjne Zawody Pucharu PFTA, które obędą się w dniach 1-2 kwietnia 2017 r. na terenie Kwatery Myśliwskiej Łęsko – Smolniki (koło Goleniowa).
Więcej szczegółów dowiecie się tutaj.
Pozdrawiam
Tomek
Ostatnio zmieniony 2017-03-07, 20:29 przez MASZOT, łącznie zmieniany 1 raz.
www.strzelectwo.szczecin.pl
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.
Super. Dzięki Pawle .pawelw pisze:Stały Składzie Tomkowy :)
Miejsca w Hotelu zaklepane, wyjdzie po 75 PLN ze śniadaniem. Wyruszamy gdzieś ok. 9.00
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Ktoś chętny na wycieczkę wesołym busem?
Na taką drogę skład 1+5.
Koszt standardowo 2x250km=250zł /6 = 41 zł/osoba
Proszę o wstępne deklaracje w temacie. (dopisujemy się standardowo kopiując poprzednią listę i dopisując zwój nick).
1. Mega
2.
3.
4.
5.
6.
Na taką drogę skład 1+5.
Koszt standardowo 2x250km=250zł /6 = 41 zł/osoba
Proszę o wstępne deklaracje w temacie. (dopisujemy się standardowo kopiując poprzednią listę i dopisując zwój nick).
1. Mega
2.
3.
4.
5.
6.
Ostatnio zmieniony 2017-03-08, 15:03 przez Usunięty użytkownik 341, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest do dogadania. Jeśli sobota, to z mojej strony tak żeby być na NHFT czyli tak na 18 na miejscu. Oczywiście jak zawsze się dostosuję i mogę jechać nawet w piątek
Możecie za nickiem dopisać kiedy chcecie jechać sobota lub niedziela. Zobaczymy jaka jest większość i zadecydujemy. Jeśli się dostosujecie to napiszcie sobota/niedziela.
Po decyzji o terminie wyjazdu osoby z inną datą spokojnie będą się mogły "wypisać"
Możecie za nickiem dopisać kiedy chcecie jechać sobota lub niedziela. Zobaczymy jaka jest większość i zadecydujemy. Jeśli się dostosujecie to napiszcie sobota/niedziela.
Po decyzji o terminie wyjazdu osoby z inną datą spokojnie będą się mogły "wypisać"
Ostatnio zmieniony 2017-03-08, 15:11 przez Usunięty użytkownik 341, łącznie zmieniany 2 razy.