Liga zimowa WSST 2016 - Zawody 4/5 - 12.02.2017
- Lord Rzeźnik
Najszybsza jest ostatnia grupa bo nikt nie blokuje i można z bioderka przeskoczyć kilka stanowisk szybciej, jakby co to też się piszę do tej grupy.
A i jeszcze jedno czy ci nasze nowe koleżanki i koledzy mają z czego strzelać? mogę przygotować wolnego Steyerka tyle, że z lupek mam tylko DOC-a ale jak pokazuje tabela naszych wyników z DOC em też można stanąć na pudle. Więc jeśli tylko chcecie dajcie znać to jutro go uzbroję w lupkę i wstępnie przestrzelę. I mogę wam pożyczyć na zawody do zabawy z nami.
A i jeszcze jedno czy ci nasze nowe koleżanki i koledzy mają z czego strzelać? mogę przygotować wolnego Steyerka tyle, że z lupek mam tylko DOC-a ale jak pokazuje tabela naszych wyników z DOC em też można stanąć na pudle. Więc jeśli tylko chcecie dajcie znać to jutro go uzbroję w lupkę i wstępnie przestrzelę. I mogę wam pożyczyć na zawody do zabawy z nami.
Ktoś się orientuje czy są karty startowe bo mogę druknąć a do kolegi Kamil Kilan prośba może zmień na karcie kolejność celi żeby nie było dwa razy po 15 tylko od razy trzydzieści, bo te karty chyba robiłeś na czasy kiedy było 15 stanowisk po jednej figurce i dwa przejścia, teraz mamy już jedno przejście więc można by było zrobić od 1 do 30
Jakby ci się to udało zmienić to podeślij na maila to druknę nowy wzór
Jakby ci się to udało zmienić to podeślij na maila to druknę nowy wzór
-
Kłaniam się i na wstępie pozdrawiam wszystkich forumowiczów ponieważ to mój pierwszy post tutaj. Proszę o pomoc kolegów z Waltherami jeśli ktoś taki będzie jutro na zawodach. Uszkodziłem sobie końcówkę do tankowania kartusza i nie mam ,,wiatru,, na jutrzejsze zmagania, czy mogę liczyć że ktoś poczęstuje mnie powietrzem albo może zapewni dostęp do w/w końcówki bo pełną butle mam jedynie nie mam jak zatankować. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam, Marcin.
-
- Lord Rzeźnik