Czy będzie ktoś może na chwaliszewie po śrut w tym tygodniu. Potrzebuję 3-4 pudełka? Odebrałbym na zawodach w niedzielę. Zadzwonię wcześniej do sklepu i uprzedzę żeby było uszykowane. Nie bardzo mam czas, żeby jechać do poznania
29-go jadę za zawody do Bohumina... Podejrzewam że będzie okazja kupić coś bezpośrednio z JSB. Nie wiem czy jest taniej, bo jeszcze tam nie byłem. Jakby co to mogę kupić parę wagonów Exacta. Są chętni?
photochem pisze:29-go jadę za zawody do Bohumina... Podejrzewam że będzie okazja kupić coś bezpośrednio z JSB. Nie wiem czy jest taniej, bo jeszcze tam nie byłem. Jakby co to mogę kupić parę wagonów Exacta. Są chętni?
Właśnie miałem pisać do Orlika, ale w takim razie skorzystam z Twojej pomocy . Reszta na PW.
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Nie wiem czy jest taniej, bo jeszcze tam nie byłem
Zwyczajowo Pavel robi jakies drobne rabaty (5%) ale cudów nie oczekuj. Natomiast jeżeli masz sprawdzone matryce zapisz sobie, może będziesz miał szczęście i kupisz właściwe. Nasza sprawdzona 4.52 to 54450016
Mają też całą masę gadżetów: koszulki, polary, czapki etc..
Witaj
Gdyby to nie był kłopot i dało by radę kupić JSB Exact 4,53 z matrycy 22040014 to wziąłbym wagonik 10 pudełek. A może komuś zalega i w jego karabinku nie lata za dobrze to chętnie odkupię. Każde pudełko na wagę złota
Cześć, moje wyniki baardzo na to wskazują, a tak poważnie to najnormalniej dałem d..py ;-/
Twojej matrycy nie było w ogóle... zrobiłem tylko małe zakupy. Mam nadzieję że to co kupiłem dla Marylki będzie OK, jak nie to wykorzystam to treningowo, bo jeszcze dużo przede mną
dało by radę kupić JSB Exact 4,53 z matrycy 22040014
przeca to rok 2014 Matryce w Bochuminie można kupić góra 2-3 miesiące po produkcji. Tyle mniej więcej żyje u nich matryca na wszystkich 'kalibrach' - pracują 24/7.
Nie przesadzajmy... matryce tak szybko sie nie psują, żeby je ca dwa miesiące wymieniać
Wg. mnie ta całość (22040014) to nr serii danego śrutu, matryca to tylko dwa pierwsze znaki- czyli w tym przypadku 22
Przecież jest o tym nawet na naszm forum: http://www.wsststrzelec.pl/viewtopic.php?t=1093
nie miałem zielonego pojęcia jak to jest z tymi matrycami , nie udało się to nawet lepiej bo będzie trzeba więcej strzelać w poszukiwaniu kolejnego śrutu takiego celnego jak tamten.