Czas zakończenia aukcji :24.07.16 godzina 24,00
Cena wyjściowa: 20PLN przebicie 10PLN i wielokrotność tej kwoty
Przesyłka: Po stronie wystawiającego lub do odebrania na V Pikniku HFT w Górze 6-7.08.16
Po wygraniu licytacji prosimy o dokonanie wpłaty wylicytowanej kwoty na konto :
Sebastian Nikiel
Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "SŁONECZKO"
z dopiskiem: Na leczenie i rehabilitację Sebastian Nikiel, symbol 34/N
numer konta dla wpłat w złotych (krajowych):
89 8944 0003 0000 2088 2000 0010
nazwa i adres banku:
Spółdzielczy Bank Ludowy
Zakrzewo / Oddział Złotów
Po dokonaniu wpłaty, proszę o PW z potwierdzeniem przelewu i adresem do wysyłki.
Jednocześnie informuję że wygrywający licytację będzie mógł uczestniczyć w zawodach V Piknik HFT nie ponosząc kosztów startowego. Zawody odbędą się 7.08.16
Nie ma takich spraw których by nie można przeskoczyć Sindbad... Jeśli chcesz licytować figurkę "biohazard" a nie jesteś "zalogowany" to podaj kwotę tutaj a przełożymy to na aukcję i będzie to jak najbardziej miarodajne, aktualna kwota to 200 PLN przebitka 10pln.
Ciekawi mnie Sindbadzie powód dla którego tak Ci zależy na posiadaniu figurki tego "kowala" którego to tak na Waszym forum określiłeś:
sindbad pisze:Radosna (żałosna) metaloplastyka na poziomie Hamster Project. Marcin posiadam 2 " wytwory" tego kowala , kupiłem je na aukcji, ale mogę je oddać np. jako nagrodę w kategorii Entry Level
Jak chcesz być "dobry" to wspomóż Bastka bezinteresownie. a moje figurki zostaw dla innych, którzy będą do nich strzelać z bananem na gębie a nie z obrzydzeniem.
Piotrek.