Liga zimowa WSST 2016 - Zawody 2/5 - 11.12.2016
No fakt faktem, ze była masakra.W lunecie mieliśmy bajoro wody,Strzelałem poprostu na czuja ,ocena po nieostrosciach niemożliwa.Gratulacje dla przemoknietych
Kładzenie sie na macie w mokrych kalesonach, jest co najmniej nieprzyjemne Skończenie toru zawdziemczam Eli .
Kładzenie sie na macie w mokrych kalesonach, jest co najmniej nieprzyjemne Skończenie toru zawdziemczam Eli .
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Myślę, że dobrze by było zainwestować około 200-300zł we własną stonkę WWW i tam zamieszczać galerię zdjęć razem z relacją. Na FB powinno wylądować jedno "anonimowe" zdjęcie, zachęcające do odwiedzenia własnej strony WWW. Nie każdy lubi i nie każdy chce lądować na FB. W ramach promocji strzelectwa terenowego, w formularzu rejestracyjnym powinien być checkbox - "NIE wyrażam zgody na publikację zdjęć oraz nagrań wideo" Nie wiem dlaczego wszyscy mają jakieś parcie na FB... No i przydałaby się jakaś fotoedycja, aby nie było 5-10 wariantów tego samego ujęcia. Przykładem może tu świecić strona CAFTy http://www.cafta.cz/galeriePatrykd pisze:Rafał#24 i Photochem mogę wrzucić Wasze fotki na Naszego Facebooka?
Ostatnio zmieniony 2016-12-14, 09:09 przez hydro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lord Rzeźnik
hydro, nie sądzę, żebyśmy zarabiali więcej, niż na załadowanie grilla, kupno zużywającego się sprzętu i materiałów oraz paliwo na skoszenie tego, co trzeba i tego, co jest nam potrzebne do zawodów. Nie ujawniaj więc proszę jakichś wyimaginowanych danych dotyczących spraw wewnętrznych na otwartym forum, dziękuję.
Spraw finansowych nie będę komentował, ale wyrażanie zgody na publikowanie zdjęć już na niejednym forum było przerabiane...hydro pisze: W ramach promocji strzelectwa terenowego, w formularzu rejestracyjnym powinien być checkbox - "NIE wyrażam zgody na publikację zdjęć oraz nagrań wideo".
Moim zdaniem branie udziału w zawodach powinno jednocześnie i automatycznie być równoważne z wyrażaniem takiej zgody. Wyobrażasz sobie sytuację w której przez wrzuceniem jakiegoś zdjęcia do sieci sprawdzam czy wszyscy którzy są na nim widoczni wyrazili zgodę? Jeśli na 10 widocznych jeden (ten w środku) nie wyraził to co - mam go "wygumkować"?
Pomijam fakt, że nawet jakbym chciał to robić, to nie jestem w stanie przypisać wszystkich twarzy do odpowiednich imion i nazwisk...
Można oczywiście nie robić zdjęć w ogóle, ale gdzie wtedy ta promocja o której piszesz?
HW97k (Dębowy) + Leupold EFR || AA TX200 MK3 +mDOT || Gamo PR45
Czy mi się wydaje czy w formularzu zgłoszeniowym jest obligatoryjny checkbox:
?
Kod: Zaznacz cały
Zgoda na publikację wizerunku *
Wyrażam zgodę na nieodpłatną publikację mojego wizerunku poprzez umieszczanie zdjęć i filmów wykonanych w trakcie zawodów na stronie internetowej, forum oraz fanpage'u WSST Strzelec. Niniejsza zgoda dotyczy wyłącznie publikacji w celach niekomercyjnych.
Steyr HP & TX HC
tak troszke zabiore glos to wcale nie musi tyle kosztowac a moze byc wrecz za darmohydro pisze:Zrobienie własnej strony WWW z galerią, newsami itd. kosztowałoby jakieś 300 zł,
wystarczy postawic wordpressa na serwerze posciagac darmowe dodatki i mozecie miec strone na ktorej mozna robic wszystko0 i za darmo
dla przykladu tym zarzadzam jak i calym forum i to jest wsio za darmo
http://renaultlaguna.pl
Pzdr
DeDeK
..................................
Walther LGM-2 + DOT FFP HFT
DeDeK
..................................
Walther LGM-2 + DOT FFP HFT
hydro pisze:Zrobienie własnej strony WWW z galerią, newsami itd. kosztowałoby jakieś 300 zł, na co zarabiamy w jedne zawody. W takim miejscu powinny być publikowane zdjęcia, tym bardziej, że można dodać indywidualny opis do każdej foty lub zwyczajnie tworzyć pełnowartościowe foto relacje. Nad własną stroną masz pełną kontrolę, a wrzucając na FB tracisz ją kompletnie. Do tego karmisz algorytm detekcji twarzy i wiązania tego z innymi użytkownikami, profilami, aktywnością etc. Na FB powinno wylądować jedno "anonimowe" zdjęcie, zachęcające do odwiedzenia własnej strony WWW. Nie każdy lubi i nie każdy chce lądować na FB. W ramach promocji strzelectwa terenowego, w formularzu rejestracyjnym powinien być checkbox - "NIE wyrażam zgody na publikację zdjęć oraz nagrań wideo".Patrykd pisze:Rafał#24 i Photochem mogę wrzucić Wasze fotki na Naszego Facebooka?
Hydro to jest temat o 2 zawodach PZ, a nie o finansach i stronach itd. Chcesz o tym pisać to załóż stosowny temat. I proszę Cię o przemyślane wpisy, bo cierpliwość kończy się nie tylko mi.