Bardzo dziękuję za ciekawie spędzoną wietrzną niedzielę . Miło było poznać Wasze twarze. Szczególne podziękowania dla Ani i Krzysztofa za przemiłe towarzystwo na torze . Gratulacje dla zwycięzców (wykręcić taki wynik przy tym wiaterku - szacun !). Mam nadzieję zawitać jeszcze w Wasze strony.
Pozdrawiam .
Liga zimowa WSST 2016 - Zawody 1/5 - 27.11.2016
Pozwolisz "kolego", że nie będę komentował twojego postaesmar pisze:Sam to napisałeś.sindbad pisze:Nic mi do tego
ps. szkoda, że nie cytujesz całości, a tylko tekst "wyrwany" z kontekstu wypowiedzi
https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver
DGST Beaver
Kolego sindbad nie bądź nie miły i nie czepiaj się, w czasach maili i telefonów komórkowych są różne metody przekazywania informacji, najważniejsze jest to że wyniki są wpisane a ile czasu zajmuje ich wpisanie do formularza i sprawdzenie poprawności wpisów to pewnie będziesz wiedział jak chociaż raz to zrobisz (no chyba, że to robisz tylko się nie chwalisz swoimi umiejętnościami)
Ponoć asertywność to bardzo ważna zaleta - życzę zdrówka
Ponoć asertywność to bardzo ważna zaleta - życzę zdrówka
Bijesz listonosza, że Ci złą wiadomość przyniósł? Przeczytaj pierwszy post Marka jeszcze raz. Sam organizujesz zawody więc wiesz jak wyglądają rzucane czasami karty startowe, niepouzupełniane, pogryzdolone, poskreślane itp. Nikt błędu nie zamiata pod dywan.sindbad pisze:Pozwolisz "kolego", że nie będę komentował twojego postaesmar pisze:Sam to napisałeś.sindbad pisze:Nic mi do tego
ps. szkoda, że nie cytujesz całości, a tylko tekst "wyrwany" z kontekstu wypowiedzi
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.