Ankieta - temat ilości zawodów w Zimowej Lidze WSST 2016r.
Ankieta - temat ilości zawodów w Zimowej Lidze WSST 2016r.
Ankieta ma na celu dostosowanie ligi zimowej do zdania większości,
więc zapraszamy do oddawania głosów!
Czas trwania ankiety - 7 dni (do 04-11-2016).
więc zapraszamy do oddawania głosów!
Czas trwania ankiety - 7 dni (do 04-11-2016).

- Lord Rzeźnik
Podoba mi się :)Patrykd pisze:Wynik ankiety pokaże się 4 listopada. Jest to zabieg celowy, by niczego nikomu nie sugerować.Grossus pisze:Zazwyczaj ankieta po zagłosowaniu podaje wyniki, czy to jakoś ukryłeś by tylko na końcu zobaczyć wynik?
Coś w stylu głosowania niejawnego.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Marek- na pewno jesteś w ścisłej czołówce jeżeli chodzi o wkład pracy na rzecz WSST.
Sama praca nad opracowywaniem tabel z wynikami po każdych zawodach i w jakim tempie są one opublikowane przez Ciebie - to już kawał roboty.Do tego jeszcze sprawy finansowe,zaangażowanie przy torze-Marek spokojnie- można brać z Ciebie przykład.
Sama praca nad opracowywaniem tabel z wynikami po każdych zawodach i w jakim tempie są one opublikowane przez Ciebie - to już kawał roboty.Do tego jeszcze sprawy finansowe,zaangażowanie przy torze-Marek spokojnie- można brać z Ciebie przykład.
Steyr + vortex viper
Spoko Marek! Mam nadzieję, że wiesz że się droczę, a nie robię jakieś głupie przytyki
Wiem, że wkładasz wiele w nasze życie społeczne i na pewno jesteś w ścisłej czołówce aktywistów.
A tak na poważnie to nie piszmy na razie nic w tym wątku. Tak mała cisza przed wyborcza!
Aby nikomu nic nie sugerować.

A tak na poważnie to nie piszmy na razie nic w tym wątku. Tak mała cisza przed wyborcza!
Aby nikomu nic nie sugerować.