Obecnie strzelam z śrutu JSB Exact Express
Moim skromnym zdaniem najlepiej wykonany śrut pod względem jakości.
A mit pt. że bardziej jest podatny na wiatr mogę wrzucić do kosza bo przy moim zawodowstwie nie ma to żadnego znaczenia.
Na 40 metrze wchodzi śrut w śrut
JSB Express
-
-
express jest ok.jak sie kupi w ciemno to raczej mozna miec pewnosc ze bedzie ladnie trzymal skupienie. nie ma takich wpadek jak exact.kupilem wczoraj exacta 4,52 w wiadomym sklepie i dzis testowalem i szoku malo nie dostalem,30m jeden w drugi wchodzi,biore chrono i co sie okazuje/20 strz wachania predkosci to 243,2 do max243,7.wiec albo srut super albo evo.mozliwe ze polaczenie obojga
STEYR 110FT VORTEX VIPER PST
Powiem wam szczerze ja wskoczyłem w expresa tylko dla jaj nie czułem przy moich umiejętnościach różnicy pomiędzy zwykłym a expresem ( dopiero po kilku opakowaniach zacząłem doceniać expresa)
Strzelając na polanie z lekkim wiaterkiem co prawda gęby wiatr nie urywał miałem ucieczkę śrutu może 4mm to jest max. Ale za to jak nie wiało 5 strzałów 3 dziury( hehe jak co trafiłem tarcz jest duża )
Z expresem trzeba jednak uważać z opinii użytkowników, twierdzą że potrafi koziołkować jak wiatrówka jest za mocna.
Strzelając na polanie z lekkim wiaterkiem co prawda gęby wiatr nie urywał miałem ucieczkę śrutu może 4mm to jest max. Ale za to jak nie wiało 5 strzałów 3 dziury( hehe jak co trafiłem tarcz jest duża )
Z expresem trzeba jednak uważać z opinii użytkowników, twierdzą że potrafi koziołkować jak wiatrówka jest za mocna.