Zawody 4/10 - 07.07.2013
Witam serdecznie
W imieniu Lubuskiej Grupy Strzelectwa Terenowego mam przyjemność zaprosić na zawody HFT/FT w ramach LIGI WSST Strzelec.
Zawody odbędą się 7 lipca 2013 roku.
Wszystkich chętnych zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie.
Spotykamy się w Górzykowie na piaskownicy (żwirowni) na trasie Sulechów - Cigacice (na dole mapa i opisem) w razie kłopotów z trafieniem tel. 601 644 688
OPŁATY:
10 zł dorośli, 5 zł juniorzy.
Wpłaty będą przyjmowane w dniu zawodów
Tor HFT i FT będzie się składał z 40 celów (będziemy starać się aby był regulaminowy ).
KLASYFIKACJA:
- HFT
- FT
- Silhouette
10:00 Rejestracja zawodników :mad:
10:15 Przestrzelanie karabinków
10:45 Odprawa
11:00 Rozpoczęcie zawodów HFT/FT
13:00 Silhouette
14:00 Grill :) itp.
15:00 Silhouette na 100m
ok 17:00 Zakończenie
Proszę o zapisywanie się na stronie http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?p=1257010#1257010 .
Jadąc trasą S3 zjeżdzamy na rondzie w Sulechowie na starą trasę na Zieloną Górę, kierunek Cigacice. W Nowym Świecie skręcamy w lewo na Górzykowo po 1km po prawej stronie PIASKOWNICA :)
Ostatnio zmieniony 2013-06-27, 21:59 przez mariusz.w, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Teoretycznie możemy zacząć wcześniej, ale zawsze jest tak, że nikomy nie chce się wstawać o 5 czy 6 aby dojechać, a tak spokojnie można dojechać.esmar pisze:Dla mnie niestety za późno, nie zdążę (a muszę) wrócić na czas ...mariusz.w pisze:11:00 Rozpoczęcie zawodów HFT/FT
Zawsze mogę Cie dać do "szybkiej grupy, czyli przed Wami 5-6 stanowisk wolnych, nie czekacie w kolejce aż poprzednicy skończą, czyli podchodzisz i strzelasz :)
Pytanie tylko o której musisz wyjechać
Bardzo Dziki Zachód
Koledzy z LGST, myślę, że jeszcze mamy trochę czasu i lista się rozrośnie. Termin jak termin, napięty jak gacie od gumy. Od groma jest teraz zawodów PFTA itp. więc ciężko było się wbić gdzieś pomiędzy, bo nie ukrywam że ten terminarz naszej ligi zrobiłem ja. Wziąłem listę zawodów jaka jest na beżowym i próbowałem ułożyć jak najmniej konfliktową rozpiskę. Z mojej strony mogę zrobić tyle, że roześlę masowego maila z forum o zawodach. Jeżeli nie zgłosi się na zawody około 20 osób w sumie, to trzeba będzie się zastanowić, czy aż tyle 40 figurek będzie potrzeba.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Czy 20 czy 30 czy 40 strzelania tyle samo :)Dany108 pisze:Tor na 30 blaszaków to jest to Mniej męczy a i rozkładania mniej, same plusy a jak jeszcze słonko poświeci na takiej patelni to przy 20 już ma się troszkę dość
Beavery już się wpisały
40 razy do celu :P
a 10 więcej postawić i poskładać nie problem,
w Poznaniu łatwo nie mieliście, trzeba było kosić :P
Bardzo Dziki Zachód