PKZ - temat organizacyjny
Nie wyszło bo kiełbasek jest tylko 70 sztuk i 20 kaszanek czyli 90 sztuk na 62 osoby daje 1,45 .
będzie ok , ale za to poprosiłem głównego rzeźnika żeby kiełbaski nie były takie grube i wagowo jest trochę lepiej hahahahah
W każdym bądź razie kiełbaski kupione musztarda i ketchup również , tacki spakowane, faktury w samochodzie więc teraz w chwili jak nie pada wypadało by chociaż lekko przesmarować lufę ołowiem.
będzie ok , ale za to poprosiłem głównego rzeźnika żeby kiełbaski nie były takie grube i wagowo jest trochę lepiej hahahahah
W każdym bądź razie kiełbaski kupione musztarda i ketchup również , tacki spakowane, faktury w samochodzie więc teraz w chwili jak nie pada wypadało by chociaż lekko przesmarować lufę ołowiem.
Z dużym podziękowaniem za zawody było fajnie pogoda też kiełbasa , kaszana cóż dużo mówić jeszcze raz dziękuje .
DGST- Beaver
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org
Pozdrowienia z Ciechocinka właśnie dojechałem i rozpakowałem autko, dziękuję za mile spędzony czas wam wszystkim i za trud ustawienia świetnego toru i przygotowania wzorowego zera no i chyba za najważniejszą rzecz jaka nam się dzisiaj przytrafiła czyli kilka godzin Słońca które chyba nigdzie indziej nie świeciło tak długo jak nad Wartą.