Zakończenie Pucharu PFTA
Zakończenie Pucharu PFTA
Ruszyły zapisy na beżowym: bardzo ciekawy teren pod Racławicami. Nasza ekipa ma noclegi zaklepane w
Zajeździe Miechus - są jeszcze wolne pokoje.
Zajeździe Miechus - są jeszcze wolne pokoje.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
No i nasz 'Sprężysty Mistrz' potwierdził supremację w Polsce. Dziś był drugi, oczko za wielkim rywalem z Warszawy. Puchar za sezon 2016 odebrał, gratulacje też. Cało dowiezion pod drzwi domu :)
Tomki - bardzo Wam dziękuję za przesympatyczne jazdy na zawody PFTA. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie też razem pojeździmy
Tomki - bardzo Wam dziękuję za przesympatyczne jazdy na zawody PFTA. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie też razem pojeździmy
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
No i pierwszy sezon za mną. Tak jak przypuszczałem, szału nie ma, ale myślę, że wstydu też . Jeszcze raz wieeeelkie gratulacje dla Tomx'a .
Dziękuję Pawłowi, Krzysiowi i Tomkowi za ten wspaniały, wspólnie spędzony czas. I już zapisuję się na przyszły sezon .
Dziękuję Pawłowi, Krzysiowi i Tomkowi za ten wspaniały, wspólnie spędzony czas. I już zapisuję się na przyszły sezon .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
-
Dzieki wszystkim za gratulacje .Od Eli od razu dostałem zjebke, że wygladam na 8 miesiac Super sezon .Zjechaliśmy w tym roku pół Polski, począwszy od Gdańska po kopiec Kościuszki pod Racławicami.Zwiedziliśmy wspaniałe miejscówki naszych kolegów po lufie.Dziekuje Pawłowi, Krzychowi, Tomaszowi i oczywiście mojej kochanej Eli :)za chwile spedzone razem na torach i na Polakach rozmowach:) Czekamy na kolejny sezon
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Gratulacje. Zajebista wygrana.
A co do brzuszka:
Jasiu wchodzi do pokoju i widzi, że mama skacze po tacie, wybiega zapłakany.
Mama biegnie za nim tłumacząc:
-Jasiu Ty wiesz, że ja tak robię, bo chcę żeby tata schudł!
Jaś powiedział:
-Nie uda się jak Ty wychodzisz to sąsiadka wchodzi i go dmucha.
A co do brzuszka:
Jasiu wchodzi do pokoju i widzi, że mama skacze po tacie, wybiega zapłakany.
Mama biegnie za nim tłumacząc:
-Jasiu Ty wiesz, że ja tak robię, bo chcę żeby tata schudł!
Jaś powiedział:
-Nie uda się jak Ty wychodzisz to sąsiadka wchodzi i go dmucha.
HW97KT BL +Vortex DB