Witam.
Witam.
Witam Szanowne Grono !
Jestem z Konina, a na imię mam Krzysztof. Znalazłem się na tym Szanownym Forum, dzięki koledze Jackowi, z tego samego miasta co i Ja ! Tak prawdę mówiąc, to dzięki Niemu, nie wyzbyłem się ostatniego karabinka pneumatycznego i celownika ! Pewnie wiecie, jak to jest bawić się w to hobby samemu ? Po prostu, słabo… Myślę, iż dzięki Koledze, spotkamy się na torze, i to nie raz !
Pozdrawiam Wszystkich !!!
Jestem z Konina, a na imię mam Krzysztof. Znalazłem się na tym Szanownym Forum, dzięki koledze Jackowi, z tego samego miasta co i Ja ! Tak prawdę mówiąc, to dzięki Niemu, nie wyzbyłem się ostatniego karabinka pneumatycznego i celownika ! Pewnie wiecie, jak to jest bawić się w to hobby samemu ? Po prostu, słabo… Myślę, iż dzięki Koledze, spotkamy się na torze, i to nie raz !
Pozdrawiam Wszystkich !!!
Witaj, Witaj smaruj sprzęt i zapraszamy na zawody w przyszłą niedzielę, jak złapiesz bakcyla to nie będziesz się mógł doczekać na kolejne. Ja przez trzy lata mówiłem wszystkim, że zawody to głupota i nie lubię ścisku a jak pojechałem na pierwsze i zobaczyłem wielu ludzi podobnych do mnie którzy mają delikatnie mówiąc jobla na punkcie strzelania to od tej pory parę razy dziennie wchodzę na forum i sprawdzam, czy nie będzie jakiś zawodów ponadliczbowych