Najbliższy weekend
Z racji drugiego hobby (wędkarstwo) znam te ciuchy. To najtańsza opcja przeciwdeszczowa w której da się chodzić (pomijając gumowe bo w tych nawet w bezruchu człowiek się poci). Na jesień fajne ale na obecne temperatury nie polecam.
Chodzi mi oczywiście o pierwszą pozycję czyli opisywaną jako Gore-tex.
Chodzi mi oczywiście o pierwszą pozycję czyli opisywaną jako Gore-tex.
Panowie niema co tu ukrywać lumpy BW w swojej klasie są najtańszymi na rynku a co za tym idzie są konkurencyjne w stosunku do innych.Są solidne mocne i wytrzymałe.Do naszej zabawy jest to rzecz całkowicie wystarczająca.Ja osobiście docieram już trzeci komplet tylko wk.....a mnie jedno.A mianowicie ilość tego towaru na rynku.Prawie każdy chodzi w BW.Mnustwo tego ale serdecznie polecam.
-
-
mam rozumieć ,że będziecie tak czyli przyjechactemazgier pisze:Ja już się pakuję.
Ostatnio zmieniony 2013-06-23, 07:49 przez Marylka i Heniu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
obejrzałem zdjęcia z dzisiaj na FB i podziwiam pozycję strzelecką wymyśloną przez juniora Kacpra Jak on uzyskał w niej stabilność ?
Możecie się śmiać, ale pozycja siedząca a'la FT jest niemęcząca i pozwala uzyskać niezłe rezultaty (dla mnie nie do osiągnięcia z klęczaka), a jakaś satysfakcja jest bo jednak nie jest to podpórka
Możecie się śmiać, ale pozycja siedząca a'la FT jest niemęcząca i pozwala uzyskać niezłe rezultaty (dla mnie nie do osiągnięcia z klęczaka), a jakaś satysfakcja jest bo jednak nie jest to podpórka
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45