Noc świętojanska - 2017
Noc świętojanska - 2017
Rozmawiałem z Jarosławem Pszczołą z Radzyn i padała pewna propozycja. Jak co roku pan Jarek organizuje na terenie Argozalewu Noc świętojańską. Zapytał się czy nie zorganizowalibyśmy pokazowego strzelania dla gości. 3-5 stanowisk i strzelanie do figurek, spinnerów itp. Ja maiłem plan w tym roku się wybrać, ale jakoś w końcu nie dotarłem nad Agrozalew. Myślę, że w przyszłym roku chętnie pojadę, a nie szkodzi mi zabrać karabinka. Jakiś grosz by skapnął dla sekcji, a dla organizatorów powiedzmy, refundacja za śrut i dojazd. Wstępnie wiem, że impreza zaczyna się o 14:00 i do zmierzchu możemy się bawić, a potem biesiada itp. Jak jesteście zainteresowani to wpiszcie się czy w ogóle mam ten temat ciągnąć, czy od razu powiedzieć, że nie jesteśmy zainteresowani.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Ja widzę to raczej jako strzelanie takie jak na Dniach Twierdzy Poznań. Tam chyba nie ma żadnych opłat za wstęp, także jedziesz i tyle. Właśnie taki wyjazd z rodzinami byłby chyba najlepszy.
To sobie będą. Noc kupały jest 24 czerwca.Jester pisze:17-18 czerwca są Mistrzostwa Polski
Ostatnio zmieniony 2016-09-04, 21:58 przez Grossus, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
-