Liga WSST 2016 - Zawody 8/10 - 04.09.2016
Liga WSST 2016 - Zawody 8/10 - 04.09.2016
Posty wydzielone z poprzedniego wątku ligi.
No to 4 chętnych...
No to 4 chętnych...
Ostatnio zmieniony 2016-08-30, 07:31 przez Grossus, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Wielka szkoda Marcin. Po części Cię rozumiem. Też brałem udział w paru przedsięwzięciach typu non profit i za każdym razem była w nich wąska grupka tych samych ludzi którym się chciało zrobić coś razem, cieszyć się własnym towarzystwem przy organizacji tego czy tamtego. Poczucie że zdecydowana większość woli przyjść na gotowe a czasem i narzekać na pewno nie dodaje organizatorom skrzydeł. Ale cóż, sama frajda z robienia czegoś dla siebie też jest ważna. Mam nadzieję że jeszcze przemyślisz sprawę. Jeśli zrezygnujesz, to temat zawodów tych i kolejnych pewnie upadnie, bo na ustawianiu ( od marca kiedy zacząłem z Wami strzelać byłem z bratem oprócz dwóch na wszystkich ustawianiach i zwijaniach ) towarzystwo, poza Tobą, się miesza. Raz jak pamiętamy kolega Hydro ustawił nota bene całkiem fajny tor ale po frekwencji pomocników było widać, że mocny jest głównie w ... klawiaturze. Żeby dla kogoś chciało się poświęcać czas musisz go lubić lub co najmniej szanować. Jest też takie pojęcie jak pokora. Widać tych elementów koledze Krzysztofowi zabrakło. Motywacją niech będzie dla Ciebie frekwencja na zawodach ( ostatnio ze względu na wakacje trochę co prawda zdechło ) i oraz powszechna opinia że układasz super tory. No dość wazeliny Przemyśl dobrze sprawę. Do zobaczenia na ustawianiu.
Walther LG210 + Hawke Varmint SF 6-24x44
Faktycznie - posmarowałeś
Marylka, zapytasz Marcina o dostępność fortu w niedzielę?
Nie przesadzasz? Nie sądzę, żeby Jakub i Kamil poświęcili swój czas Krzychowi, raczej zrobili to z innych pobudek i szacun dla nich, ja na miejscu tej trójki poszedłbym wówczas na lody.Shadow pisze:Żeby dla kogoś chciało się poświęcać czas musisz go lubić lub co najmniej szanować
Marylka, zapytasz Marcina o dostępność fortu w niedzielę?
TX200 HC_Burris Timberline