Zawody 3/10 - 16.06.2013
PoprawionePatrykd pisze:Patrząc na datę dzisiejszych zawodów w zestawieniu to wybiegliśmy trzy lata do przodu
Ja pomimo czapki mam spieczony kark. Bez mleczka do opalania ani rusz następnym razem.Jachucze pisze:Dziękuję wszystkim za fajną zabawę.
Niestety mam jeden minus .... czoło mam tak spalone że nie mogę ruszać brwiami.
Pozdrawiam.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Twardym trzeba być a nie miętkimGrossus pisze:Bez mleczka do opalania ani rusz następnym razem.
W 100 % szwagurdugi2004 pisze:bmk zalozenie było jedno zmieścić sie w pierwszej 20 no i nawet sie ududało
Zauważyłem jedną fajną sprawe i inni pewnie też poziom rywalizacji czyli tak zwana poprzeczka idzie ostro w górę czas zacząć profesjonalne treningi w mojej piwnicy
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
W BeeMCe trzeba by zmiękczyć spust i wysłać najlepiej do jakiegoś magika typu hogan. Zaczep lufy jest jak zamurowany to duży plus. Minusem jest spust i te potworne wierzganie jak dzikiego zwierza. Wg. mnie warto by ustawić jej energię na jakieś 14J, nowa sprężyna, prowadnica, osłona pet, smarowanie i uszczelka tłoka.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Po to kupował 2 tyg temu żeby teraz sprzedawać? Ja bym nic nie sprzedawał. Dorobić zestaw dzielonych sprężyn z tej co masz sprężyny, czyli musiał byś dotoczyć jeną krótszą prowadniczkę i przegub ( jak oryginalna sprężyna jest niespasowana to ją niestety też). Do tego pet, polerka spustu, korona i będzie naprawdę miło. Najlepsze że jak masz dojście do kogoś kto ci te prowadnice dotoczy to masz to praktycznie za 4-pack.
galeriaGrossus pisze:Daj jakąś normalną galerięSzabatt pisze:http://img853.imageshack.us/slideshow/p ... 73s0s.smil
zdjecia
Mówisz i masz