Dni Twierdzy Poznań 27-28 sierpnia 2016
Usystematyzujmy ten bałagan co narobiliście.
Sobota:
Maciej: 10-16
Maciej_alpha plus Michał: 10-14
wola_75: 10-13
Niedziela:
Grossus: 10-16
Maciej - jeszcze niepewne
mazgier: 10-16
bartezz: 11-13
W sobotę zalecam przyjechać nieco wcześniej by rozstawić sprzęt, figurki. W niedzielę na fajrant natomiast trzeba będzie wszystko zwieźć do Prochowni.
Sobota:
Maciej: 10-16
Maciej_alpha plus Michał: 10-14
wola_75: 10-13
Niedziela:
Grossus: 10-16
Maciej - jeszcze niepewne
mazgier: 10-16
bartezz: 11-13
W sobotę zalecam przyjechać nieco wcześniej by rozstawić sprzęt, figurki. W niedzielę na fajrant natomiast trzeba będzie wszystko zwieźć do Prochowni.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Jeżeli mogę coś zaproponować, to z 5 figurek i palików wrzucić do skrzynki i małym wózkiem na górę lub dwie osoby wezmą w łapy. Rozstawiłbym natomiast 1 tor sylwetkowy dla chętnych sprawdzenia swoich umiejętności - 20 strzałów, 20 zł w tym gadżet (nalepka, jakaś przypinka) i woda gratis. Przypominam, że strzelanie ze Slavi kosztuje 10zł za 5 strzałów w Magnum. Więc przy Waszych karabinkach 20zeta to gratis Myślę, że te sylwetki będą miały wzięcie, tym bardziej, że nie trzeba padać na glebę.
Proponuję następujący cennik:
10 strzałów - 8zł
5 strzałów - 5zł
Nieistotne z czego będą strzelać i do czego będą strzelać. Nie będzie nikogo do buchalterii więc każdy pilnuje swojego stanowiska i zbiera kasę na rzecz sekcji. Potem wszystko zliczymy i albo będzie po paczce albo po 2 paczkach śrutu.
Ja będę w niedzielę więc wezmę naklejki.
10 strzałów - 8zł
5 strzałów - 5zł
Nieistotne z czego będą strzelać i do czego będą strzelać. Nie będzie nikogo do buchalterii więc każdy pilnuje swojego stanowiska i zbiera kasę na rzecz sekcji. Potem wszystko zliczymy i albo będzie po paczce albo po 2 paczkach śrutu.
Ja będę w niedzielę więc wezmę naklejki.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.