Zawody 3/10 - 16.06.2013
Kurde, jutro będzie mega fajnie.esmar pisze:No popatrz, z tej strony Ciebie nie znałem . Rano, koniecznie odpraw jakieś czary, dziki taniec i wtedy to już naprawdę ho! ho!Grossus pisze:Mam nowe wydrukowane tabelki z ChairGuna, wyzerowany karabinek, dzisiaj zakupilem czapke
A tak w ogóle, to jest otwarty temat kto będzie sędzią głównym zawodów. Chętnych proszę o nie wyrywanie się. Jutro kogoś wyznaczę
Ps.
Skoro Robert ostro przygotuje się do sesji fotograficznej, to proponuję zrobić dobre zdjęcie grupowe. Mam pomysł na 3 wersję plakatu i może coś w tym stylu. Dlatego jutro jakieś dobre zdjęcie na galowo z karabinkami w pełnym umundurowaniu będzie mile widziane.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
A Szalony Smok znów zaatakował Ta figurka na prawdę powinna być stawiana na minimum 20-tym metrze... (albo stanowisko być obłożone workami z piaskiem)
Przy okazji - wrzuciłem już na stronę WSST na FB ale nie zaszkodzi powtórzyć i tutaj:
Oczko mu się przylepiło. Temu słoniu.
(przy okazji - czy mi się wydaje czy to wygląda jakby ktoś strzelił odwróconym śrutem?)
Przy okazji - wrzuciłem już na stronę WSST na FB ale nie zaszkodzi powtórzyć i tutaj:
Oczko mu się przylepiło. Temu słoniu.
(przy okazji - czy mi się wydaje czy to wygląda jakby ktoś strzelił odwróconym śrutem?)
Steyr HP & TX HC