Dzień dobry
Dzień dobry
Dzień dobry. Witajcie :)
Jako, że zawsze interesowałem się militariami to trafiłem w sobotę (18 czerwca) na Zlot Kolekcjonerów Broni w forcie VI.
Spotkałem tam ludzi z waszego klubu. Była okazja postrzelać trochę z wiatrówek i dowiedzieć się co nieco o waszym hobby.
Ktoś z was wspomniał mi, że w niedzielę 26 czerwca macie zawody w forcie i można przyjść zobaczyć :)
Chciałbym zapytać, o której godzinie można się pojawić? Chętnie przyjadę.
Jako, że zawsze interesowałem się militariami to trafiłem w sobotę (18 czerwca) na Zlot Kolekcjonerów Broni w forcie VI.
Spotkałem tam ludzi z waszego klubu. Była okazja postrzelać trochę z wiatrówek i dowiedzieć się co nieco o waszym hobby.
Ktoś z was wspomniał mi, że w niedzielę 26 czerwca macie zawody w forcie i można przyjść zobaczyć :)
Chciałbym zapytać, o której godzinie można się pojawić? Chętnie przyjadę.
Ostatnio zmieniony 2016-06-20, 11:03 przez Adamo, łącznie zmieniany 3 razy.
Cześć
Wszystko co trzeba zrobić to zapisać się
http://wsststrzelec.pl/viewtopic.php?p=25668#25668
Jeśli chesz strzelać a masz czym to należy poinformować że są to twoje pierwsze zawody wtedy ktoś bardziej doswiadczony wytłumaczy ci co i jak jeśli nie masz z czego strzelać ktoś cię przygarnie i użyczy swojego sprzetu.
Wszystko co trzeba zrobić to zapisać się
http://wsststrzelec.pl/viewtopic.php?p=25668#25668
Jeśli chesz strzelać a masz czym to należy poinformować że są to twoje pierwsze zawody wtedy ktoś bardziej doswiadczony wytłumaczy ci co i jak jeśli nie masz z czego strzelać ktoś cię przygarnie i użyczy swojego sprzetu.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Dziękuję za szybką odpowiedź.
Nie sądziłem, że będę mógł wziąć od razu udział w zawodach. Niestety nie mam swojej wiatrówki. Chciałbym na początku zobaczyć czy złapię bakcyla ;) Na razie poczytałem sobie wasze forum i inne w temacie wiatrówek.
Jeśli nie będzie kłopotu to chętnie pożyczę od kogoś jakiś sprzęt.
Nie sądziłem, że będę mógł wziąć od razu udział w zawodach. Niestety nie mam swojej wiatrówki. Chciałbym na początku zobaczyć czy złapię bakcyla ;) Na razie poczytałem sobie wasze forum i inne w temacie wiatrówek.
Tak to u nas działa. Brak własnego sprzętu nie jest jakimkolwiek problememAdamo pisze:Nie sądziłem, że będę mógł wziąć od razu udział w zawodach. Niestety nie mam swojej wiatrówki.
Zapisz się, przyjdź, postrzelaj. Najgorsze czym ryzykujesz to "zmarnowanie" kilku godzin w niedzielę gdyby się miało okazać, że to jednak nie to. Ale za to dowiesz się w praktyce czym jest nasze hobby, będziesz miał okazję pogadać z bardziej doświadczonymi strzelcami i pomacać/pooglądać sprzęt.Adamo pisze:Chciałbym na początku zobaczyć czy złapię bakcyla ;) Na razie poczytałem sobie wasze forum i inne w temacie wiatrówek.
Steyr HP & TX HC
- Lord Rzeźnik
Witaj! Ja mam wolne miejsce. Mój karabinek był na zlocie w sobotę - pierwszy z prawej, PCP, z kamuflażem na lunecie, powinieneś kojarzyć. Chyba, że chcesz od razu większe wyzwanie i nie masz luźnych plomb w zębach, to wyciągnę Ci moją starą sprężynę klasy "wysoka półka rekreacyjna/ najniższa zawodnicza". Będziesz chciał się "wstrzelić" jeszcze przed zawodami - pisz do mnie.
Cześć Jakub
Chyba kojarzę twój karabinek z soboty. Też z niego trochę postrzelałem.
Dzięki za propozycję wcześniejszego "wstrzelania się". Tylko, że w tym tygodniu raczej krucho z czasem u mnie. Najwcześniej to najprawdopodobniej w sobotę. Może piątek, ale to jeszcze nic pewnego. Zobaczę jak mi się poukłada wszystko i napiszę.
Chyba kojarzę twój karabinek z soboty. Też z niego trochę postrzelałem.
Dzięki za propozycję wcześniejszego "wstrzelania się". Tylko, że w tym tygodniu raczej krucho z czasem u mnie. Najwcześniej to najprawdopodobniej w sobotę. Może piątek, ale to jeszcze nic pewnego. Zobaczę jak mi się poukłada wszystko i napiszę.
- Lord Rzeźnik