Zawody 3/10 - 16.06.2013
To jest tutaj: https://maps.google.pl/maps?q=52.448543 ... 1&t=h&z=17
Ale jak dojechać, to już koledzy zmotoryzowani może bardziej ci wyjaśnią. W każdym bądź razie, najlepiej jechać ul. Czarnucha.
Ale jak dojechać, to już koledzy zmotoryzowani może bardziej ci wyjaśnią. W każdym bądź razie, najlepiej jechać ul. Czarnucha.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
10 będzie akurat, skończymy koło 12.30 -będzie jeszcze znośnie jeśli chodzi o temperaturę.
A tak z innej beczki Robert do mnie dzwonił i zadeklarował wizję lokalna w piątek popołudniu, czy aby Warta nie podtopiła naszego fyrtla.
Osoby chętne do pomocy przy rozstawianiu toru są proszone o wcześniejsze przybycie, ja będę o 8.30 z kosą i sprzętem. Można deklarować kto będzie wcześniej.
A tak z innej beczki Robert do mnie dzwonił i zadeklarował wizję lokalna w piątek popołudniu, czy aby Warta nie podtopiła naszego fyrtla.
Osoby chętne do pomocy przy rozstawianiu toru są proszone o wcześniejsze przybycie, ja będę o 8.30 z kosą i sprzętem. Można deklarować kto będzie wcześniej.
Ostatnio zmieniony 2013-06-12, 11:36 przez mahonxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Lista startowa
1. mahonxx
2. mazgier
3. szabat
4. Grossus
5. Przemo
6. hugo
7. arturd +
8. Maximus
9. Maciej
10. wako + żona
11. Patrykd
Grossus: Lekko zmieniłem listę, bo zrobiłeś opcję cytuj, a wystarczyło skopiować z wcześniejszego postu.
1. mahonxx
2. mazgier
3. szabat
4. Grossus
5. Przemo
6. hugo
7. arturd +
8. Maximus
9. Maciej
10. wako + żona
11. Patrykd
Grossus: Lekko zmieniłem listę, bo zrobiłeś opcję cytuj, a wystarczyło skopiować z wcześniejszego postu.
Ostatnio zmieniony 2013-06-11, 22:54 przez Patrykd, łącznie zmieniany 2 razy.