Jura - VI Zawody o Puchar Burmistrza Łaz
Jura - VI Zawody o Puchar Burmistrza Łaz
Rozpoczęły się zapisy Tomki - spanie załatwione, pakować się
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
3 pkt przewagi - sporo. Jester dokładnie w środku stawki - brawo! Ale wybaczcie, tor w porównaniu z naszym/ dzisiejszym - b. przewidywalny
Ostatnio zmieniony 2016-06-05, 22:32 przez esmar, łącznie zmieniany 1 raz.
TX200 HC_Burris Timberline
Wyniki i zdjęcia http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?f=35& ... a&start=15
PS. Rzuciłem okiem na sprzęt w kategorii HFT2. HW97, Prosport i TX200. Ktoś się wyłamał z BMK40
W każdym razie zastanawiałem się dlaczego dziś prezes wygrał ale już się wydało... bo Tomka nie było
PS. Rzuciłem okiem na sprzęt w kategorii HFT2. HW97, Prosport i TX200. Ktoś się wyłamał z BMK40
W każdym razie zastanawiałem się dlaczego dziś prezes wygrał ale już się wydało... bo Tomka nie było
Ostatnio zmieniony 2016-06-05, 22:46 przez hydro, łącznie zmieniany 2 razy.
Marku nie sugeruj się samymi cyframi . Tam mocno dawały się we znaki kąty i wiatr . Ale faktycznie, jak przejrzałem dzisiajszą tabelę z Naszych poznańskich zawodów, to "się działo" .esmar pisze:3 pkt przewagi - sporo. Jester dokładnie w środku stawki - brawo! Ale wybaczcie, tor w porównaniu z naszym/ dzisiejszym - banalny
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
To był jeden z najtrudniejszych torów jakie strzelałem. Tym bardziej wielkie uznanie dla Tomka. Witboj strzelił mniej !!!
Poza tym żałujcie, że nie byliście - bawiliśmy się znakomicie: i w drodze tam, i w stadninie-hotelu i na zawodach !!
I ostatnie 'i': i mozna się było sporo nauczyć !
Tomek dokonał jeszcze jednej, niemożliwej rzeczy: znamy tę sunię od wielu lat. NIGDY NIKOMU nie pozwoliła się dotknąć, nawet pogłaskać:
Poza tym żałujcie, że nie byliście - bawiliśmy się znakomicie: i w drodze tam, i w stadninie-hotelu i na zawodach !!
I ostatnie 'i': i mozna się było sporo nauczyć !
Tomek dokonał jeszcze jednej, niemożliwej rzeczy: znamy tę sunię od wielu lat. NIGDY NIKOMU nie pozwoliła się dotknąć, nawet pogłaskać:
Ostatnio zmieniony 2016-06-05, 22:58 przez pawelw, łącznie zmieniany 1 raz.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
U nas też było trudno, bo nikt się nie spodziewał 50mpawelw pisze:To był jeden z najtrudniejszych torów jakie strzelałem.
Tomx, no to już mógł polerkę zrobić i wygrawerować "self made" albo "Build It! Not buy!
ale... zaraz... no tak... jak Ciebie nie było to kiełbasa też była nie taka... zostało od cholery i wcale się nie dziwię
Sorry Paweł ale bez czapki nie znam człowieka. Dziś spotkałem Marka (również bez czapki) i długo się zastanawiałem 'kto to?'pawelw pisze:Tomek dokonał jeszcze jednej, niemożliwej rzeczy: znamy tę sunię