ale po co wyważać drzwi? przecież są stabilizatory do kamer! Wystarczy dorobić uchwytesmar pisze: pomysłami wyprzedza epokę
Rozpoczęcie sezonu PFTA - Jachranka 16-17 kwietnia
Czaputek jest niereformowalnym gościem. lubi sobie utrudniac życie chyba:)
Było super.Fajna pogoda ,wiaterek ,dużo figurek ustawione pod maks .Spartoliłem kilka rzeczy jak zwykle ale nie jest źle .Gratulacje Krzychu
Było super.Fajna pogoda ,wiaterek ,dużo figurek ustawione pod maks .Spartoliłem kilka rzeczy jak zwykle ale nie jest źle .Gratulacje Krzychu
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
W FT tak, regulamin nie określa wielkości palmrestu ....ale dzisiaj może się to zmienićTo taka proteza jak na fotce jest w jakiejś konkurencji dozwolona?
[EDIT] właśnie się dowiedziałem, że Czaputek został zdyskwalifikowany przez Sędziego Głównego, który uznał, że ten palmrest zapewnia stabilizację boczną, zabronioną regulaminem.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
O tym właśnie pisałem .Jester pisze: I nie chodziło o palmrest tylko o hak, który był przekręcony w prawo prawie pod kątem prostym i operał się o kolano. I to własnie miało dawać dodatkową stabilzację boczną.
Ostatnio zmieniony 2016-04-23, 16:21 przez Jester, łącznie zmieniany 1 raz.
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.