Daystate
Jeśli byś chciał to mogę ci dorobić całość czyli tą tulejkę z wycięciem i oringiem co się zakłada na lufę oraz rurkę nawiercaną. tylko podaj jaki masz model Daystate , jaka średnica wewnętrzna osłony zmierzona za gwintem oraz jaką masz średnicę lufy , no i najważniejsze jaka jest odległość od końca lufy do początku wkręcanego korka z gwintem pod tłumik i czy ten korek ma podtoczenie na rurkę z dziurkami, a pewnie ma więc jakie jest głębokie podtoczenie.
Niby takie proste ustrojstwo a ile trzeba pomiarów zrobić
Niby takie proste ustrojstwo a ile trzeba pomiarów zrobić
- Lord Rzeźnik
Coś mają, cały czas ciągnęło mnie do daysa.
Do spustu szybko się przyzwyczaiłem, po waltherze gdzie spust jest po prostu doskonały strzelałem jeszcze z BSA, tam znowu dość twardy i po nim ten klik nie powoduje u mnie dyskomfortu. Fakt, mk3 kopie, najmniej bsa, później walther a najbardziej Days ale i tak lubię z niego strzelać
Do spustu szybko się przyzwyczaiłem, po waltherze gdzie spust jest po prostu doskonały strzelałem jeszcze z BSA, tam znowu dość twardy i po nim ten klik nie powoduje u mnie dyskomfortu. Fakt, mk3 kopie, najmniej bsa, później walther a najbardziej Days ale i tak lubię z niego strzelać
WSST