Zawody 2/10 - 26.05.2013
Szanowni koledzy i koleżanki. W związku z problemami jakie pojawiły się na naszym stałym miejscu spotkań zmuszeni jesteśmy przenieść najbliższe zawody. Być może uda nam się szybko wrócić na fort, ale w ten weekend zorganizowanie zawodów wiąże się ze zbyt dużym ryzykiem ich przerwania. Razem z kol. Tomkiem od wczoraj szukaliśmy terenu zastępczego. Dzisiaj natrafiliśmy na teren, który w naszej opinii nie jest najgorszy. Do idealnego mu brakuje dużo, ale jego zalety są takie, że: jest to kompletne zadupie, samochodem nie można dojechać, w większości są to łąki i widać daleko co się dzieje. Ryzyko, że nagle ktoś się pojawi i nas przegoni jest praktycznie zerowe, a reszta tak samo jak na forcie. Teren otwarty i mogą pojawić się qładowcy, spacerowicze czy też cykliści. Jednak jest to takie zadupie i tyle terenu, że spokojnie ustawimy bezpieczny tor. Nowe, mam nadzieję tymczasowe miejsce znajduje się tutaj: https://maps.google.pl/maps?q=52.448523 ... 1&t=h&z=19
Dojazd normalnymi samochodami możliwy jest tylko tą drogą i tylko do zaznaczonego miejsca:
Można próbować terenówką podjechać inną trasą, ale osobowym STANOWCZO odradzam ze względu na potężne koleiny, wyrwy i dziury. Proszę nie sugerować się zbytnio tymi polnymi wyjechanymi przez quady drogami, bo to są stare zdjęcia.
Ja z Tomkiem będziemy tam chwilę po godz. 8:00. Trzeba przygotować teren (koszenie) i rozstawić tor. Dlatego zwracam się do koleżanek i kolegów z WSST, aby minimum dwie osoby dodatkowo zjawiły się również chwile po 8:00 w celu rozstawienia toru.
Dojazd normalnymi samochodami możliwy jest tylko tą drogą i tylko do zaznaczonego miejsca:
Można próbować terenówką podjechać inną trasą, ale osobowym STANOWCZO odradzam ze względu na potężne koleiny, wyrwy i dziury. Proszę nie sugerować się zbytnio tymi polnymi wyjechanymi przez quady drogami, bo to są stare zdjęcia.
Ja z Tomkiem będziemy tam chwilę po godz. 8:00. Trzeba przygotować teren (koszenie) i rozstawić tor. Dlatego zwracam się do koleżanek i kolegów z WSST, aby minimum dwie osoby dodatkowo zjawiły się również chwile po 8:00 w celu rozstawienia toru.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Ulica Czarnucha hmm według informacji internetowych uchwała o nadaniu nazwy zniknęła a nazwa niby pochodzi od rodzaju gleby... Czy nie powinna się nazywać Czarnoziemska lub Czarnusza?
Będziemy zatem strzelali nieopodal ul. Czarnucha. Jeśli ktoś obierze złą poprawkę i śrut przeleci nad torami... aż strach się bać co się stanie gdy ktoś trafi przez przypadek w (ulicę) Czarnucha.
Będziemy zatem strzelali nieopodal ul. Czarnucha. Jeśli ktoś obierze złą poprawkę i śrut przeleci nad torami... aż strach się bać co się stanie gdy ktoś trafi przez przypadek w (ulicę) Czarnucha.
Konieczne jest sprostowanie trasy dojazdu. proponuję po skręcie z Sielawy w prawo jechać dalej prosto aż do literki T a potem w lewo bardzo na około ale nawet civic powinien dać radę. Ja tam dzisiaj jechałem camry, ale to dla ludzi o specyficznym podejściu do samochodu .
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Czyli tym nie wjademahonxx pisze:Ja tam dzisiaj jechałem camry, ale to dla ludzi o specyficznym podejściu do samochodu .
http://www.youtube.com/watch?v=iE0I9SKmLOs
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Mogę prosić o mapkę jak dojechać, bo nie chciałbym się spóźnić błądząc godzinę po bezdrożach.mahonxx pisze:Konieczne jest sprostowanie trasy dojazdu. proponuję po skręcie z Sielawy w prawo jechać dalej prosto aż do literki T a potem w lewo bardzo na około ale nawet civic powinien dać radę. Ja tam dzisiaj jechałem camry, ale to dla ludzi o specyficznym podejściu do samochodu .
Mniej więcej. Trzeba się kierować na przejazd pod wałem kolejowym. Kółkiem zaznaczyłem miejsce gdzie planujemy parkowanie samochodów.mazgier pisze:"Zaznaczone miejsce" to to z czerwonym kółkiem?
Jak sama nazwa wskazuje, że jak wjedziesz na tą ulicę, to już nie wyjedziesz, a już na pewno nie wydostaniesz się stamtąd samochodem. Dlatego zalecam dojazd inną trasą, bo tubylcy mogą się poczuć zagrożeni, bo biali na safari przyjechali.marassobi pisze:Ulica Czarnucha hmm według informacji internetowych uchwała o nadaniu nazwy zniknęła a nazwa niby pochodzi od rodzaju gleby... Czy nie powinna się nazywać Czarnoziemska lub Czarnusza?
Ps. Teren na prawdę jest zadupiem, bo jedną sarnę w biały dzień podeszliśmy bardzo blisko.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
że niby takie fory macie miećIperyt68 pisze:Oczywiście, pod warunkiem zachowania zasady, że liczba punktów strzelonych na wyjeździe liczy się podwójniemahonxx pisze:Oczywiście liczymy sumę punktów wszystkich zawodników ? Czy któryś z gości strzela ze sprężyny?
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski