Legalizacja butli
Legalizacja butli
Jak by ktoś potrzebował zalegalizować butle to w suponie w Przeźmierowie da się to zrobić za 40 zł.
To chyba firma supon? Bardzo kontaktowi, ja za starych dobrych czasów.
Oczywiście żart, byłem kilka lat temu.
Oczywiście żart, byłem kilka lat temu.
Ostatnio zmieniony 2015-12-24, 08:50 przez mahonxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
- Lord Rzeźnik
Panowie jak robiłem ostatnio legalizację (mam nurkową białą) to samo pomalowanie nic nie daje bo są na niej jakieś numerki i one decydują o przeznaczeniu butli i niestety legalizacja co dwa lata.
Pilot daj znać jeśli coś się zmieniło.
Pilot daj znać jeśli coś się zmieniło.
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????
LGM-2-?????
Jestem już po legalizacji mojej butli
Zawiozłem ją w poniedziałek po świętach dziś odebrałem.
Była już gotowa przed 1 stycznia więc mam legalizację do grudnia 2025r.
Moja butla była chyba od aparatów powietrznych straży pożarnej.Z koloru żółtego kazali mi przemalować na szaro zielony.
Artur , pytałem się o butle do nurkowania jak by ją przemalować czy też zrobią legalizację na 10 lat?Usłyszałem ,że jest to kwestia inspektora ale raczej tak.Taka sama rozmowa była w przypadku mojej,więc może mają tu jakiegoś uległego inspektora?
Legalizacja kosztowała mnie 25,-zł (netto), butla 5l / 300 bar o ile ma to znaczenie.
Firma Flortech.
Zawiozłem ją w poniedziałek po świętach dziś odebrałem.
Była już gotowa przed 1 stycznia więc mam legalizację do grudnia 2025r.
Moja butla była chyba od aparatów powietrznych straży pożarnej.Z koloru żółtego kazali mi przemalować na szaro zielony.
Artur , pytałem się o butle do nurkowania jak by ją przemalować czy też zrobią legalizację na 10 lat?Usłyszałem ,że jest to kwestia inspektora ale raczej tak.Taka sama rozmowa była w przypadku mojej,więc może mają tu jakiegoś uległego inspektora?
Legalizacja kosztowała mnie 25,-zł (netto), butla 5l / 300 bar o ile ma to znaczenie.
Firma Flortech.
Steyr + vortex viper
Dzięki za info.
Uległy inspektor dobre
U nas takich nie robią, a przynajmniej ja takich nie spotkałem.
Pytanie jeśli pomaluje moją butle w katalogowe kolorki i podrzucę Ci na jakieś zawody
To byłbyś tak miły zapoznać ją z tym 'uległym inspektorem'
Uległy inspektor dobre
U nas takich nie robią, a przynajmniej ja takich nie spotkałem.
Pytanie jeśli pomaluje moją butle w katalogowe kolorki i podrzucę Ci na jakieś zawody
To byłbyś tak miły zapoznać ją z tym 'uległym inspektorem'
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????
LGM-2-?????