Na co skarbona z Mikołajkowych
Na co skarbona z Mikołajkowych
Jak wiece WSST Strzelec nazbierał na Mikołajkowych zawodach 344 zł po czym odwiedził mnie w domu szwagier i dołożył jeszcze piątaka czyli 349 zł żeby się lepiej liczyło wyskrobałem resztę zaskórniaków i mamy 350 zł.
Widzę to tak że trzeba by przekazać to na jakiś cel charytatywny,omijał bym raczej domy dziecka schroniska itd. czyli miejsca które są dość popularne i mają wielu sponsorów.
Najchętniej przekazał bym to na jakieś chore dziecko które jest w cieniu wielkich zbiórek.Takiej typowej rodzinie Kowalskich gdzie sie po prostu nie przelewa !!!.
Myślę że wklejajcie propozycje tu potem się coś wybierze zrobimy ankietę i po sprawie
Taka jest moja propozycja ale można tez mieć inne(cholerna demokracja) otwieram temat
Widzę to tak że trzeba by przekazać to na jakiś cel charytatywny,omijał bym raczej domy dziecka schroniska itd. czyli miejsca które są dość popularne i mają wielu sponsorów.
Najchętniej przekazał bym to na jakieś chore dziecko które jest w cieniu wielkich zbiórek.Takiej typowej rodzinie Kowalskich gdzie sie po prostu nie przelewa !!!.
Myślę że wklejajcie propozycje tu potem się coś wybierze zrobimy ankietę i po sprawie
Taka jest moja propozycja ale można tez mieć inne(cholerna demokracja) otwieram temat
Ostatnio zmieniony 2015-12-13, 21:52 przez WuDe, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
-
W szkole SP11 jest Bartek, który walczy z rakiem https://www.facebook.com/Bartek.Hadynsk ... 65217278:0
https://www.facebook.com/Bartek.Hadynsk ... =page_info
https://www.facebook.com/Bartek.Hadynsk ... =page_info
Ostatnio zmieniony 2015-12-08, 00:15 przez hydro, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, że zawsze jest taka myśl żeby przekazać fundusze na kogoś kto jest chory. Możemy też przekazać środki dla dziecka biednego, którego życie nie rozpieszcza a nawiązując do tradycji możemy stać się Gwiazdorem, bogatym Gwiazdorem. Lub wspomóc rodzinę biedną aby ich święta stały się inne niż dotychczasowe.
Uważam to za dobry pomysł. Osobiście nie znam takich dzieciaków ale mogę zapytać w szkole. Na Wichrowym w kościele jest lista (podobno, bo ja nie bywam), dzieci, którym się robi paczki na święta. Można by coś wykombinować, tak aby to były trafione prezenty dla takich dzieciaków.
Update: w kościele jest choinka, na której wiszą gwiazdki. Każda gwiazdka to dzieciak. Zabiera się gwiazdkę i później zanosi prezent do kościoła i tam zostawia. Jutro będę wiedział ile gwiazdek zostało.
O ile pomysł się Wam podoba?!
Update: w kościele jest choinka, na której wiszą gwiazdki. Każda gwiazdka to dzieciak. Zabiera się gwiazdkę i później zanosi prezent do kościoła i tam zostawia. Jutro będę wiedział ile gwiazdek zostało.
O ile pomysł się Wam podoba?!
- Lord Rzeźnik
W Uwadze było ostatnio o jakiejś dziewczynie, którą fundusz zdrowia na operację, która przywróci jej możliwość w miarę normalnego funkcjonowania ulokował w kolejce na za kilkanaście lat... Nie ma też włosów i zbiera na perukę z prawdziwych, żeby czuć się pewniej. Mam dystans do tej stacji (jak i do każdej innej), ale o takich sprawach się chyba nawet tam nie wymyśla .
Tak na prawdę możliwości jest pewnie z milion, jak nie więcej...
Tak na prawdę możliwości jest pewnie z milion, jak nie więcej...