Witajcie
Witajcie
Witam szanownych Kolegów/Koleżanki. Od 2007 roku, kiedy to stałem się posiadaczem pierwszego swojego karabinka, rekreacyjnie bawię się w strzelanie. Myślę ,że przyszedł czas na to żeby więcej poćwiczyć i zacząć celniej trafiać Od długiego czasu przeglądam forum Strzelca i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Jeśli będzie taka możliwość z chęcią podszkoliłbym się w Waszym doborowym towarzystwie
- Krzysztof W.
Cześć, Wojtek. W każdy weekend od godziny ok. 10-11 do 12, a zwykle dłużej, na pewno jest możliwość postrzelania w bardziej doświadczonym towarzystwie, chyba, że w tym temacie jest jakieś zastrzeżenie. Ponieważ nie jesteś, wierzę, że jeszcze nie jesteś, członkiem Sekcji, każdorazowo zapytaj w wątku, czy ktoś mógłby Ci towarzyszyć i wpadaj do nas.
Daystate Mk3+ DOT 4,5-14x44
Bardzo dziękuję za tak serdeczne przywitanie, na prawdę dużo to dla mnie znaczy.
Tomx - mam karabinek sprężynowy i w chwili obecnej czeka na wysyłkę do Senia , podstawowy crosman quest 1000 4,5mm ale wierzę ,że po wspólnym strzelaniu będę z czasem wiedział co kupić żeby iść "dalej".
Krzysztof W. - bardzo dziękuję, w sekcji jeszcze nie jestem ale z wielką chęcią Was poznam i z czasem wkroczę w zacne szeregi
Tomx - mam karabinek sprężynowy i w chwili obecnej czeka na wysyłkę do Senia , podstawowy crosman quest 1000 4,5mm ale wierzę ,że po wspólnym strzelaniu będę z czasem wiedział co kupić żeby iść "dalej".
Krzysztof W. - bardzo dziękuję, w sekcji jeszcze nie jestem ale z wielką chęcią Was poznam i z czasem wkroczę w zacne szeregi