cześć !
cześć !
Na forum zaprosił mnie sympatyczny sprzedający w sklepie na Chwaliszewie. Zajmuję się "surwiwalem", edukacja przyrodniczą, obrona cywilna i ratownictwem. Z racji zajęć prowadzonych z młodzieżą czasem sobie postrzelam. Doświadczenie marne używam łucznika wz70 oraz hatsana 55.
Jestem ratownikiem wiec nie ma kłopotu, pozostaje ustalenie terminu ( tu jednak ja będę proponował bo z czasem u mnie kuso ), znajomość tematu powinni mieć wszyscy a to dlatego, że nigdy nie wiadomo w jakiej konfiguracji się spotkamy. Zazwyczaj fachowca nie ma na miejscu ;/
Z mojej strony Poznań - wtorki czwartki i niektóre środy, weekendy to już słabo.
Czas szkolenia minimalnego to 2h.
Z mojej strony Poznań - wtorki czwartki i niektóre środy, weekendy to już słabo.
Czas szkolenia minimalnego to 2h.
Witamy!
W sobotę są zawody i znaczna część członków stowarzyszenia jedzie walczyć o podium. Dlatego w niedzielę mogą być lekkie pustki. Jednak już w następną niedzielę mamy zawody u nas. Nawet z hastanem możesz nieźle namieszać w stawce!
W sobotę są zawody i znaczna część członków stowarzyszenia jedzie walczyć o podium. Dlatego w niedzielę mogą być lekkie pustki. Jednak już w następną niedzielę mamy zawody u nas. Nawet z hastanem możesz nieźle namieszać w stawce!
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.