Zawody HFT "Beavery" 2013- Góra Śląska 18-05-2013
Preferowany (i to bardzo) jest przelew na konto. W przypadku opcji z posiłkiem to nawet konieczność. Za same zawody w drodze wyjątku można zapłacić na miejscu ale to trzeba uzgodnić na Pw lub tel. Ważne jest aby zapisać się przez formularz cholernie ułatwia to organizacjęmaximus pisze:Orientujecie się czy można dokonać wpłaty na miejscu?
W razie pytań proszę o kontakt tel. 691633993
pzdr Daniel
jest taki pomysł, ale trzeba dobrze przeliczyć czy to się opłaca
a wiec pomyślałem o wynajęciu 9 osobowego busika na ten wyjazd
cena najmu 305zł plus pewnie tak sobie teoretycznie zakładam spalanie takiego pojazdu w granicy ok 11 litów na 100km
proszę o info, co sądzicie, i co będzie tańsze i wygodniejsze, przejazd osobówkami czy autokarem
cena najmu 305zł plus pewnie tak sobie teoretycznie zakładam spalanie takiego pojazdu w granicy ok 11 litów na 100km
proszę o info, co sądzicie, i co będzie tańsze i wygodniejsze, przejazd osobówkami czy autokarem
Sławek
AA EV2 + DOT FFP
AA EV2 + DOT FFP
Wychodzi za busika około 50 zł na osobę.Vmax2 pisze:jest taki pomysł, ale trzeba dobrze przeliczyć czy to się opłaca
Przy osobówce wychodzi około 20 zł na osobę.
A więc ja wybieram osobówkę , choć pewnie że fajnie było by obalić browar na powrocie.