Liga Zimowa 2015 - Zawody 1/5 - 22.11.2015
- Lord Rzeźnik
Panowie przestańcie takie herezeje pisać jaki czas komu to mierzyć czym ???Takie pomysły już były i nigdzie się to nie sprawdziło ani przyjęło.
Jak komuś zimno to niech się ubierze cieplej i herbatkę spożywa.Celi jest mniej ale są po jednym na stanowisku i to już wydłuża czas jakoś specjalnych korków nie widziałem
Jak komuś zimno to niech się ubierze cieplej i herbatkę spożywa.Celi jest mniej ale są po jednym na stanowisku i to już wydłuża czas jakoś specjalnych korków nie widziałem
Niektórzy częściej trafiają i z stąd to zdziwienie które zresztą było uzasadnione nietypowymi odległościami na zawodachhydro pisze: Rozważania na temat "jak to się stało" tudzież "zbieranie szczęki"
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Jak komuś zimno to niech weźmie przykład z ArturaD. i wszystko na ten temat!esmar pisze:Wydaje mi się, że w lidze zimowej, powinniśmy wprowadzić ograniczenia czasowe. Pogoda nie rozpieszcza - deszcz, chłód, myślę, że dla 3 osobowej grupy, 5 min na stanowisko zupełnie wystarczy. Dzisiaj powinniśmy zakończyć strzelanie najpóźniej o 12:30.
Skończyło się tak wcześnie, że dwóch jeszcze poszło do fosy na zero popykać.
Sam myślałem czy do nich nie dołączyć.
A gdzie ja napisałem, że macie mierzyć czas lub się spieszyć?
Pamiętam zawody w Łodzi - chyba ostatni Stalingrad, gdzie na stanowiskach były czasomierze, czas na oddanie strzału określili na 2min - nikt tyle nie potrzebował, większość z nas spokojnie mieściła się w minucie. Na ostatnich u nas - 4 godziny na 30 figurek ...
Pamiętam zawody w Łodzi - chyba ostatni Stalingrad, gdzie na stanowiskach były czasomierze, czas na oddanie strzału określili na 2min - nikt tyle nie potrzebował, większość z nas spokojnie mieściła się w minucie. Na ostatnich u nas - 4 godziny na 30 figurek ...
TX200 HC_Burris Timberline