A propos najbliższej niedzieli. Jako, że pozbywam się mojego kochanego Golfa II. Pojawia się pytanie czy ktoś nie jadący na fort nie będzie przejeżdżał przez os. Bolesława Chrobrego, a konkretnie przez skrzyżowanie Kurpińskiego - Miszka I ? Chętnie bym się zabrał.
Ps.
Nic nie chcę mówić, ale podwiezienie prezesa WSST będzie liczone w przyszłości przy nadawaniu odznaczenia "za zasługi dla WSST".
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Panowie, ja nie wiem czy będzie tam w ten weekend w ogóle widać spinery z trawy. Kiedyś wspominałem o kosiarce bo wiedziałem że ten dzień w końcu nadejdzie.
maximus pisze:Panowie, ja nie wiem czy będzie tam w ten weekend w ogóle widać spinery z trawy. Kiedyś wspominałem o kosiarce bo wiedziałem że ten dzień w końcu nadejdzie.
Mój spinner ma 1,2m wys. Będzie go widać jak nic Kosiarkę spalinowa mam, ale to robota do zaje..ia, może ma ktoś kosę spalinową? Poza tym nie wsadzę do camry tej kobyły.
Jak ktoś potrafi się sprzętem posługiwać, nie zepsuje, - ewentualnie poniesie konsekwencje uszkodzenia mogę dla Was pożyczyć z mojej Sp-ni, tylko ciii..., tworzę precedens.