Liga WSST 2015 - Zawody 9/10 - 27.09.2015
Fajna impreza! Dzięki za towarzystwo, szczególnie ludkom z mojej grupy: Ela wiadomo (nic innego powiedzieć nie mogę bo wp...dziel będzie ), Tomek - zawsze fajnie się z Tobą strzela, Marcin - chyba złapał bakcyla i to tego lepszego, miał do wyboru karabinki z trzech kategorii - wybrał ten dla twardzieli , nosił go cały tor i miałem obawy czy karabin do mnie wróci
Statystyka toru - najłatwiejsza świeca, najtrudniejsza mazgierka - tu wystąpiły chyba jakieś prądy wznoszące, poniżej 50% trafień i w obu przejściach identyczne wyniki
Statystyka toru - najłatwiejsza świeca, najtrudniejsza mazgierka - tu wystąpiły chyba jakieś prądy wznoszące, poniżej 50% trafień i w obu przejściach identyczne wyniki
TX200 HC_Burris Timberline
A masz jakieś oddzielne wyniki dla dzieciaków? ;) albo podsumowanie z dzisiejszego dnia?Grossus pisze:Wyniki:
https://www.dropbox.com/s/iihjxgj311s2w ... 5.xls?dl=0
Strzelało mi sie dziś wybornie towarzystwo w grupie na poziomie światowym
Sprzęt dziś zagrał na 100% chyba wreśćie mam co chciałem tu podziękowania dla Artura.Operator dupa więc tylko Szajerowi przeszkadzałem
Osobne podziękowania dla ustawiaczy i zbieraczy za wysiłek
Cóż to samo mogę powiedzieć o Eli i tobieesmar pisze:Tomek - zawsze fajnie się z Tobą strzela
Sprzęt dziś zagrał na 100% chyba wreśćie mam co chciałem tu podziękowania dla Artura.Operator dupa więc tylko Szajerowi przeszkadzałem
Osobne podziękowania dla ustawiaczy i zbieraczy za wysiłek
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
No fakt... nie widziałem, bo aplikacje googla działają jak działają i nie wyświetlało mi się. Tylko widzę, że nie wszystkie punkty młodemu zaliczono, a ustrzeliłmazgier pisze:No ale wszystko tam jest? Arkusze: "junior młodszy" oraz "zawody nr9"??h2o pisze:A masz jakieś oddzielne wyniki dla dzieciaków? ;) albo podsumowanie z dzisiejszego dnia?
PS. Pokazałem wyniki młodemu - jest w ciężkim szoku Ciekawe jak szybko teraz krowa zarobi młotkiem