Liga WSST 2015 - Zawody 9/10 - 27.09.2015
- Lord Rzeźnik
Po raz kolejny okazało się, że Fort sam z siebie, dzięki kompletnie nieprzewidywalnym podmuchom wiatru oraz chyba jeszcze czemuś, czego chyba dokładnie określić się nie da dokłada własny, dodatkowy "level" trudności. Tor niby to wyglądał na łatwy a jednak...
Dziękuję wszsystkim za świetną zabawę.
Dziękuję wszsystkim za świetną zabawę.
Steyr HP & TX HC
Dzięki za świetną zabawę. Pogoda dopisała, było tak wspaniale, że aż mi się nie chciało tracić czasu na patrzenie w lunetę, stąd dziś zdaje się "najlepszy" mój wynik w historii...
To "coś" o czym pisał Mazgier, to chyba dziury, doły i fosy... w moim przypadku dzisiejszy tor zwiódł mnie pułapkami odległościowymi, tam gdzie było 30m ja strzelałem na 38m.
No i dobrze, oby takich wyzwań więcej!
To "coś" o czym pisał Mazgier, to chyba dziury, doły i fosy... w moim przypadku dzisiejszy tor zwiódł mnie pułapkami odległościowymi, tam gdzie było 30m ja strzelałem na 38m.
No i dobrze, oby takich wyzwań więcej!
Ostatnio zmieniony 2015-09-27, 18:55 przez Ceer, łącznie zmieniany 1 raz.
Gamo Compact + Walther 2x20
HW 100T FSB
HW 100T FSB
Zawody super.Grupa z Piotrem i Mariuszem dała mi frajdę i oczywiście dużo doświadczenia.
Fajnie było podpatrywać takich doświadczonych strzelców.Dzięki.Wynik oczywiście mógł być lepszy ale co tam ,błędy przeanalizowane :)
No i po zawodach okazało się w domu że mam pękniętą sprężynę :/
Z niecierpliwością czekam na kolejne zawody . Tor był super :)
Fajnie było podpatrywać takich doświadczonych strzelców.Dzięki.Wynik oczywiście mógł być lepszy ale co tam ,błędy przeanalizowane :)
No i po zawodach okazało się w domu że mam pękniętą sprężynę :/
Z niecierpliwością czekam na kolejne zawody . Tor był super :)
TX200