Strzałka!
Strzałka!
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych Dowiedziałem się o Was od Dawida, który sprzedał informację o Was wraz z paczką śrutu, więc postanowiłem dołączyć
Jestem tu bo mój dzieciak strzela lepiej ode mnie, więc kupiłem mu HW30, która przeleciała przez Hogana zanim trafiła do Poznania. Położyłem to mu w pokoju i zwiałem z chaty, bo kobita chce mnie zabić... Jak uda mi się wrócić i przeżyć dzisiejszą noc, to chętnie bym się z Wami spotkał wraz z moim małym Strzelcem (znak zodiaku nomen omen), który myślę, że również bardzo chętnie pozna innych pozytywnie postrzelonych kolegów w wieku około 8-9.
No to strzałka
Jestem tu bo mój dzieciak strzela lepiej ode mnie, więc kupiłem mu HW30, która przeleciała przez Hogana zanim trafiła do Poznania. Położyłem to mu w pokoju i zwiałem z chaty, bo kobita chce mnie zabić... Jak uda mi się wrócić i przeżyć dzisiejszą noc, to chętnie bym się z Wami spotkał wraz z moim małym Strzelcem (znak zodiaku nomen omen), który myślę, że również bardzo chętnie pozna innych pozytywnie postrzelonych kolegów w wieku około 8-9.
No to strzałka
No ładnie... Kobieta niestety dostała białej gorączki, schowała 'broń' w nieznanym mi miejscu, więc czeka mnie forsowanie argumentów. A dzieciak niczego nie świadomy, działa właśnie na swoją szkodę i ogląda film, zamiast iść spać... Trudno mi zatem określić, kiedy uda nam się zapoznać swoje latorośle