My z naszym hobby/sportem spieprzamy jak najdalej ludzi by nikogo nie wkurzyć i nikomu nie przeszkadzać. Inni mają inną filozofię. Może faktycznie trzeba zrobić zawodoy HFT od ronda starołęki do śródki to wtedy nas zauważą i nasze stowarzyszenie rozrośnie się wykładniczo? Co wy na to?
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
To nie lepiej przyjąć kilkaset uchodźców w nasze grono . kupić im karabiny, niech ćwiczą strzelanie...yyyy to może jednak nie najlepszy pomysł. Ciekawe do jakich figurek by strzelali :p
Taaaa pojechali by na zawody i nie daj by ktoś z nich spudlowal.od razy z okrzykiem "Allah Akbar" poleciał by sie wysadzić na figurce :)
Ulubione figurki muzułmanów to figurka niemowlaka chrześcijańskiego lub kobiety na kolanach. A killzona to kwadracik C4. Nie potrafię zrozumieć Polaków, którzy chcą ich przyjąć w swoje progi. Mi wystarczy spojrzeć na mniejszość romską i wiem jak to będzie wyglądać z nimi. Plus dodatkowo zamachy terrorystyczne. Masakra. A wracając do tematu to pojawię się kole 11 tej.
W tym miejscu proponuję skończyć z tematem uchodźców na naszym forum, poświęconym z założenia strzelectwu pneumatycznemu. Kolejne posty w tym stylu będę ciąć. Nie zmuszajcie mnie, proszę do stawiania warnów