Witam Kolegow... i Kolezanki!!!

Tutaj można się przywitać
adnikauto

Witam Kolegow... i Kolezanki!!!

Post autor: adnikauto »

Witam wszystkich... jak w podpisie... jestem u Was goscinnie z "bezowego".... gdzie produkuje sie juz od jakiegos czasu pod tym samym nickiem wiec latwo mnie znalezc!

Filtry antyspamowe na "bezowym" sa tak doskonale... ze blokuja adresy do rejestracji/uzytkowania forum z domeny yahoo.com a ostatnio przyblokowano mi dostep do forum z juno.com...

Pomimo ze pisze z USA od ponad roku czy dwoch... zablokowac mi dostep do forum????
Kto z Was chce poczytac moje posty na "bezowym" zapraszam a i u Was sie zaczne od tej chwili "produkowac".... i zapewniam Was, ze szybko sie Wam nie znudzi czytanie o moich "tjunigach"...!!!
Pare Brocockow... pare Crosmanow... i nieskonczony zapal do tuningu... Obrazek
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Cześć,

Beżowe wszystkim padło. Musi być poważna awaria bo już od wczoraj, od południa jakoś nie działa.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Cześć.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Awatar użytkownika
YAQB

Post autor: YAQB »

Powitać. ..i zapraszamy :)
Trochę daleko ale od czego są samoloty :)
TX200
Awatar użytkownika
Majzel
Kontakt:

Post autor: Majzel »

Czolem !
adnikauto

Witam i dzieki za wiadomosc... o "padnieciu".... nie bylem w stanie tego sprawdzic.... bo wszelkie proby zalogowania sie do konta bezposrednio czy posrednio poprzez inne linki nie dawaly rezultatu.... pomyslalem wiec... ze Admin pewnie "zaaktualizowal" "brzydkie" domeny i wyrzucil mnie do kosza na smieci.... na amen! :-/

I na zasadzie "na zlosc mamie odmroze sobie uszy".... "wpadlem" do Was! :mrgreen:
Noo... ale jak juz jestem.... to teraz na spokojnie....

Jeszcze raz witam wszystkich i dzieki Kolegom za powitanie!
;-)
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

Witam na forum muszę się zapytać kto w USA strzela z wiatrówek przy takich możliwościach posiadania broni.
Wiem że w różnych stanach jest ta sytuacja inna ale nadal to jest dużą dostępność.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

Cześć!
TX200 HC_Burris Timberline
adnikauto

Zgadza sie jak najbardziej Tomku tyle ze diabel jak zawsze tkwi w szczegolach...

1. Jesli nie jestes ze "sluzb" lub nie mieszkasz na pustni w Arizonie lub Nevadzie gdzie mozesz wyjsc z domu i wygarnac z "szatguna" lub innego sprzetu jaki posiadasz to:

2. Pudelko prawdziwej ammo a pudelko srutu to nie tylko roznica w wadze ale i w cenie!

3. Strzelajac z wiatrowek krotkich lub dlugich zachowujesz/wyrabiasz pewne nawyki, ktore sa przydatne przy poslugiwaniu/obcowaniu z prawdziwa bronia.

4. Mozna jak najbardziej posiadac i jeden i drugi rodzaj broni... ale u siebie na podworku z kalacha nie postrzelasz a z wyciszonego Crosa, Brococka jak najbardziej bez uciazliwosci i kosztow zwiaznych z jazda na strzelnice!

5. Rozne Stany maja rozne regulacje w tym zakresie... w bardzo zageszczonych miastach Wschodniego Wybrzeza temat posiadania prawdziwej broni nie jest popularny a i administracja rowniez wymysla co rusz to nowe ograniczenia- a to wielkosc magazynkow do broni automatycznej/polautomatycznej a to specjalne zakazy/nakazy/regulacje w zakresie przenoszenia/przewozenia broni krotkij i dlugiej a to wreszcie i sama dostepnosc amunicji.... itd. to tak w wielkim skrocie... 8-)

Przepraszam za OT... ale nie moglem zostawic pytania bez odpowiedzi... :oops:
Awatar użytkownika
arturd

Post autor: arturd »

Witam. Witam.
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.

LGM-2-?????
Awatar użytkownika
triodak
Członek zarządu

Post autor: triodak »

Cześć!
AA TX200 MK3 + Leapers
PaPaj
Członek zarządu

Post autor: PaPaj »

Witam Kolegę !
Tomx

Post autor: Tomx »

Siemka
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
ODPOWIEDZ