Liga WSST 2015 - Zawody 8/10 - 06.09.2015
Dochodzimy do siebie Gratulacje dla Spidiego, który wygrał z wynikiem 72pkt. Następne 2 miejsca po 71 - była dogrywka. Teren ma niesamowity potencjał a do tego tam WIEJE. Zer było... sporo choć odległości nie tak znów wymaksowane. Deszcz nas nie pokonał, grill na koniec, zwyczajowo był i to pod dachem.
Steyr HP & TX HC
Dwa pierwsze miejsca w HFT1 zajęli dziś koledzy z LGST. Gratulacje
Najwyraźniej na wietrze WSST strzela słabo
W HFT2 wygrał tomx z niewielką przewagą nad esmarem. Brawo.
Marku, jeden z zawodników zgłosił po zawodach że miał 62 pkt (3 miejsce) w HFT2. Ja jego karty w kupce HFT2 nie ułożyłem jednak. Sprawdź to proszę
Najwyraźniej na wietrze WSST strzela słabo
W HFT2 wygrał tomx z niewielką przewagą nad esmarem. Brawo.
Marku, jeden z zawodników zgłosił po zawodach że miał 62 pkt (3 miejsce) w HFT2. Ja jego karty w kupce HFT2 nie ułożyłem jednak. Sprawdź to proszę
AA TX200 MK3 + Leapers
Z podziękowaniem , miejscówka super , pogoda do bani i oto chodzi w tej zabawie .
DGST- Beaver
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org
Dzięki ale to po prostu zasługa udanego karabinka kupionego w najlepszym sklepie :)
tak więc podziękowania szczególnie należą się Sławkowi z Vmax2.
Miejscówka wybitna a pogoda jak przypadło na prawdziwe HFT, ale i tak wiało mniej niż jak byliśmy z Mariuszem w Bielsku Białej - tam to dopiero dostaliśmy lekcję strzelania na wietrze :)
Szkoda tylko, że ta gałązka weszła mi w linię strzału bo miałem dzisiaj dobry dzień
tak więc podziękowania szczególnie należą się Sławkowi z Vmax2.
Miejscówka wybitna a pogoda jak przypadło na prawdziwe HFT, ale i tak wiało mniej niż jak byliśmy z Mariuszem w Bielsku Białej - tam to dopiero dostaliśmy lekcję strzelania na wietrze :)
Szkoda tylko, że ta gałązka weszła mi w linię strzału bo miałem dzisiaj dobry dzień
pees i burek
I bardzo dobrze, bo i tak być miał 1 miejsce a my mniejszy współczynnik % :)Spidi pisze: Szkoda tylko, że ta gałązka weszła mi w linię strzału bo miałem dzisiaj dobry dzień
A tak poza tym gratulacje :)
Miejsce fajne wieje, pada i wszędzie blisko :)
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Wyniki:
https://www.dropbox.com/s/iihjxgj311s2w ... 5.xls?dl=0
Gratulacje dla zwycięzców. Przy takich warunkach jakie zafundowała nam aura to tym bardziej budzą podziw. Teren na prawdę wymagający od zawodnika szczególnych predyspozycji w ocenie odległości.
Wielkie dzięki wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania imprezy. Prac w sobotę i w niedziele było ogrom. Z nową miejscówką się poznajemy, pierwsze wnioski padały jeszcze podczas zmagań. Myślę, że teren jest na prawdę ciekawy tylko trzeba zorganizować sobie właściwie prace.
https://www.dropbox.com/s/iihjxgj311s2w ... 5.xls?dl=0
Gratulacje dla zwycięzców. Przy takich warunkach jakie zafundowała nam aura to tym bardziej budzą podziw. Teren na prawdę wymagający od zawodnika szczególnych predyspozycji w ocenie odległości.
Wielkie dzięki wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania imprezy. Prac w sobotę i w niedziele było ogrom. Z nową miejscówką się poznajemy, pierwsze wnioski padały jeszcze podczas zmagań. Myślę, że teren jest na prawdę ciekawy tylko trzeba zorganizować sobie właściwie prace.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.