Luźne strzelanko
Jestem też.Jest sprawa panowie.Otóż 11maja związki zawodowe Cegielskiego organizuja piknik dla swoich związkowców z okazi 30 lecia.Jednym z organizatorów jest mój znajomy który wpadł na pomysł aby imprezę wzbogacic o zawody w strzelaniu z witrówki.Temat przekazałem Sławkowi i z tąd ten post.A więc.Potrzebne są max.3 wiatrowki z obsługą śtutem i resztą.Cegielski zapewnia oczywiście wyrzywienie piwko i takie tam.Co do gratyfikacji za usługę to wszystko jest do uzgudnienia.mozna by takim działaniem wspomóc nasze stowarzyszenie.Oczekuję pomysłów i propozycji.Robert.
Czyli jak z jutrem? O 9:00? Zakładając, oczywiście, że nie będzie padało. Bo, prognozy mam cokolwiek sprzeczne - wg. jednych ma padać jutro a w niedzielę słońce, wg. drugich odwrotnie...
Ostatnio zmieniony 2013-05-02, 16:08 przez mazgier, łącznie zmieniany 1 raz.
Steyr HP & TX HC
jak rzeczywiście synoptycy podtrzymają do jutra rana prognozę, to też przyjadę.
Byłem dzisiaj na Chemicznej, zacisznie i spokojnie, ale plaga mrówek, i to tych dużych, czarnych. Jak taka ugryzie, to jak mały pies. Dokuczliwe zwłaszcza jak się strzela z leżaka :(
Byłem dzisiaj na Chemicznej, zacisznie i spokojnie, ale plaga mrówek, i to tych dużych, czarnych. Jak taka ugryzie, to jak mały pies. Dokuczliwe zwłaszcza jak się strzela z leżaka :(
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45