Puchar Wielkopolski - Zawody PFTA
Maciej, to nie była sugestia, że mamy coś dodatkowo załatwiać tylko pytanie jak wygląda sytuacja w piątek. Teraz już wiadomo co i jak przekazać Warszawiakom. Wiedzieli, że impreza jest w sobotę i niedzielę więc skoro przyjeżdżają już w piątek do do soboty muszą sobie radzić sami z tym co zastaną
Steyr HP & TX HC
Będziemy z Mahoniem i sprzętem przed 8.00
Mała sugestia dla osoby która miała zająć się apteczką. Dobrze byłoby dokupić Calcium i np. Allertec w płynie. To kosztuje grosze, a w przypadku ukąszenia kogoś przez osę/pszczołę - wapno jest pierwszą rzeczą którą należy jak najszybciej podać ukąszonej osobie, szczególnie alergikom.
Mała sugestia dla osoby która miała zająć się apteczką. Dobrze byłoby dokupić Calcium i np. Allertec w płynie. To kosztuje grosze, a w przypadku ukąszenia kogoś przez osę/pszczołę - wapno jest pierwszą rzeczą którą należy jak najszybciej podać ukąszonej osobie, szczególnie alergikom.
Weź, od przybytku głowa nie boli.Marcin czy mam zabrać ze sobą figurki (koyot, mi itp bo mam nowe :))
Krzysiek podzielił ludków na grupy: 9 grup FT, 21 grup HFT1 i 4 grupy HFT2. Proponujemy: dwie grupy weteranów od 'jedynki' (co by jak najszybciej zeszli z 'patelni'), potem grupy HFT1 i HFT2 dalej przerwa do 25 do 30 stanowiska i grupy FT od 31 do końca (żeby nie hamowali).
Wydrukujemy podział na grupy i wywiesimy. Poza tym lepiej się czyta grupy z listy niż z kart startowych na 'deskach'.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !