Mistrzostwa Wielkopolski FT/HFT 2015 - Podstolice 18-19.07
- Schrotflinte
Panowie już po podróż do domu nie była łatwa, ale zawody były genialne. Pogoda jakbyśmy ją sobie zamówili. Było mi bardzo miło spędzić z wami ten weekend. Dziękuję za świetną organizację i genialny tor. Jestem w trakcie wstawiania zdjęć na FB. Proszę o dokładne wyniki (tylko osób z pucharami i wyróżnieniami z wszystkich konkurencji), aby dodać w opisie zdjęć. Na fb pojawi się ich 190 szt. mam ich 370. Mogę udostępnić wszystkie przez dropboxa. Jak by co piszcie pw, że jesteście zainteresowani a podeślę linka.
Dziękuję wszystkim zawodnikom i kibicom za liczne przybycie (nawet tym przymusowym kibicom, Esjot przeżuć się na HFT2 ). Gratulacje dla zdobywców pucharów i wyróżnień (pełne wyniki niebawem). Nowy teren zapewnił masę atrakcji co było widać po wynikach końcowych. Imprezy towarzyszące Benchrest i nHFT mamy zamiar kontynuować w następnych edycjach Mistrzostw w Wielkopolski.
Osobne podziękowania dla wszystkich, którzy aktywnie brali udział w zorganizowaniu dwudniowej imprezy: Mazgier (za wredny tor), PawełW (za to by tor jednak mieścił się w jakichś regułach), Maciej (za trzymanie Prezesa przy nerwach), WuDe (za użyczenie zatwardziałym sprężynowcom swego wymuskanego Amelinium w Benchreście), ArturR i Michał (za propagowanie innych wiatrówkowych konkurencji niż tłuczenie metalowych zwierzaków), Artur i Kacper (za trzymanie klubowego inwentarza w jakościowych ryzach), PatrykD (za wyrabianie czasowych norm w 200%), Tomx i Elka (za to by figurki stały tam gdzie Mazgierowi przyśniło się w najczarniejszych snach), Marylka i Heniu (za optymizm i energię), esmar (za otwarte konto i wolną rękę przy wydawaniu klubowej kasy), Moja Kochana Żona (za to że biuro nie przekształciło się w stajnie Augiasza i kultywowanie tradycji wielkopolskiego "ordnungu") oraz pozostałym członkom i sympatykom WSST za to, że III edycja Mistrzostw Wielkopolski FT/HFT mogła się odbyć w takiej formie. Wszystkich nie wymienię, bo już Prezesowa marudzi, że znowu przed kompem za długo siedzę, ale za 3 tygodnie powtórka i maksymalnie zmęczony i wyczerpany nie mogę się tego doczekać.
Za wszystkie niedociągnięcia przepraszamy i mamy nadzieję, że PKZ w przyszłym roku będzie co najmniej taki jak PKZ 2015.
Szczęśliwy Prezes WSST
Osobne podziękowania dla wszystkich, którzy aktywnie brali udział w zorganizowaniu dwudniowej imprezy: Mazgier (za wredny tor), PawełW (za to by tor jednak mieścił się w jakichś regułach), Maciej (za trzymanie Prezesa przy nerwach), WuDe (za użyczenie zatwardziałym sprężynowcom swego wymuskanego Amelinium w Benchreście), ArturR i Michał (za propagowanie innych wiatrówkowych konkurencji niż tłuczenie metalowych zwierzaków), Artur i Kacper (za trzymanie klubowego inwentarza w jakościowych ryzach), PatrykD (za wyrabianie czasowych norm w 200%), Tomx i Elka (za to by figurki stały tam gdzie Mazgierowi przyśniło się w najczarniejszych snach), Marylka i Heniu (za optymizm i energię), esmar (za otwarte konto i wolną rękę przy wydawaniu klubowej kasy), Moja Kochana Żona (za to że biuro nie przekształciło się w stajnie Augiasza i kultywowanie tradycji wielkopolskiego "ordnungu") oraz pozostałym członkom i sympatykom WSST za to, że III edycja Mistrzostw Wielkopolski FT/HFT mogła się odbyć w takiej formie. Wszystkich nie wymienię, bo już Prezesowa marudzi, że znowu przed kompem za długo siedzę, ale za 3 tygodnie powtórka i maksymalnie zmęczony i wyczerpany nie mogę się tego doczekać.
Za wszystkie niedociągnięcia przepraszamy i mamy nadzieję, że PKZ w przyszłym roku będzie co najmniej taki jak PKZ 2015.
Szczęśliwy Prezes WSST
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Strzelanie u Was to czysta przyjemność .
Dziękujemy .
Co do wredności toru zrewanżujemy się .
Dziękujemy .
Co do wredności toru zrewanżujemy się .
DGST- Beaver
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org
Jak było ? Jak zwykle bywa u "poznaniaków" Pełna "profeska" Dziękujemy Wszystkim
https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver
DGST Beaver