Puchar Konfederacji Zachodniej - Podstolice 2015
Spoko ja jade swoim także możemy sie jakoś rozdzielićesmar pisze:wymiękam - dacie radę w czwórkę.mazgier pisze:Kontynuując wątek najbliższej soboty wychodzi, że jest 5-ciu chętnych na wypad do Podstolic: Tomx, Jester, Marek, Maciej i ja. Będzie ciut ciasno
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Ja nawet w sobotę za tydzień jestem wyłączony, a w niedzielę mam nadzieję zdążyć, jeśli będę (a na 99% będę), to pomogę chociaż składać tor.
Za to jeśli mogę jakoś pomóc w piątek wieczorem po pracy, to jestem do dyspozycji (coś przetransportować autem do Podstolic, czy na miejscu do porobienia - pisać na priv).
Za to jeśli mogę jakoś pomóc w piątek wieczorem po pracy, to jestem do dyspozycji (coś przetransportować autem do Podstolic, czy na miejscu do porobienia - pisać na priv).
Gamo Compact + Walther 2x20
HW 100T FSB
HW 100T FSB
Dziś zadzwonił do mnie kolega po lufie, z ofertą pomocy przy organizacji konkurencji Benchrest.
"Ironvelocity"(bo o nim mowa) ma doświadczenia m.in. z jedynego polskiego pucharu w tej konkurencji "Air Benchrest". Tak więc jeśli ktoś jeszcze się zastanawia, to zapraszam do wzięcia udziału, bo jeśli pogoda nie zepsuje szyków, to ta konkurencja ma szansę odbyć się na naprawdę wysokim poziomie.
"Ironvelocity"(bo o nim mowa) ma doświadczenia m.in. z jedynego polskiego pucharu w tej konkurencji "Air Benchrest". Tak więc jeśli ktoś jeszcze się zastanawia, to zapraszam do wzięcia udziału, bo jeśli pogoda nie zepsuje szyków, to ta konkurencja ma szansę odbyć się na naprawdę wysokim poziomie.
Pojawię się w sobotę i zostaje do niedzieli w samochodzie niezbędny zestaw narzędzi młotek wkrętarka śruby i śrubeczki którymi chętnie popracuje.Pytanko czy można rozbić mini namiocik z tego co pamietam to miejsca jest sporo pytanie tyczy się raczej czy właściciel nie będzie miał obiekcji
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski