Puchar Konfederacji Zachodniej - Podstolice 2015
Puchar Konfederacji Zachodniej - Podstolice 2015
Przygotowania do zawodów PKZ organizowanych przez WSST już trwają.
Dopinam katering. Pucharkami, buttonami i resztą już się zajmuję. Strona zawodów już jest, ale czekam na ostateczne potwierdzenie cen. Ja się zajmę wpłatami i obsługa listy zawodników. Zamawiam toy-toye (dwa).
Trzeba przejrzeć przyczepkę czy coś jeszcze potrzebujemy.
Ogólnie na terenie strzelnicy jest prąd więc będzie można zagrzać wodę na herbatę/kawę itp. Bardziej przydałaby się lodówka patrząc na temperatury w ostatnich dniach
Potrzebne są osoby do:
1. Projektowanie i ustawianie toru
2. Przypilnowanie kateringu i roznoszenie wody na torze
3. Obsługa biura (prawdopodobnie będzie Ania, więc jeszcze jedna osoba)
4. Oznakowanie dojazdu do strzelnicy oraz zabezpieczenie terenu (mamy jakieś taśmy ostrzegawcze?)
Dopinam katering. Pucharkami, buttonami i resztą już się zajmuję. Strona zawodów już jest, ale czekam na ostateczne potwierdzenie cen. Ja się zajmę wpłatami i obsługa listy zawodników. Zamawiam toy-toye (dwa).
Trzeba przejrzeć przyczepkę czy coś jeszcze potrzebujemy.
Ogólnie na terenie strzelnicy jest prąd więc będzie można zagrzać wodę na herbatę/kawę itp. Bardziej przydałaby się lodówka patrząc na temperatury w ostatnich dniach
Potrzebne są osoby do:
2. Przypilnowanie kateringu i roznoszenie wody na torze
3. Obsługa biura (prawdopodobnie będzie Ania, więc jeszcze jedna osoba)
4. Oznakowanie dojazdu do strzelnicy oraz zabezpieczenie terenu (mamy jakieś taśmy ostrzegawcze?)
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Re: Puchar Konfederacji Zachodniej - Podstolice 2015
- mazgier (potrzebna min. jeszcze jedna osoba)Grossus pisze:Potrzebne są osoby do:
Steyr HP & TX HC
Re: Puchar Konfederacji Zachodniej - Podstolice 2015
2. Jester (tak jak się umawialiśmy wczoraj )mazgier pisze:- mazgier (potrzebna min. jeszcze jedna osoba)Grossus pisze:Potrzebne są osoby do:
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Też pomoge .Pytanie Marcinie czy w ten wekend spotykamy sie w podstolicach ,w celu rozeznania i wstepnego przygotowania toru? ,co by w przeddzień zawodów nie myśleć już za dużo?mazgier pisze:(potrzebna min. jeszcze jedna osoba)
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))