Tomek rezerwuj lożę - właśnie wjechaliśmy do królestwa paprykarzyJester pisze:Pewnie i tak będę czekał w hotelu. Pogodę na jutro zapowiadają "barową", więc mój plan zwiedzania "szlag trafił" !ArturR pisze:BTW, jutro dojedziemy do hotelu później niż się umawialiśmy(jakoś późniejszym popołudniem), bo Ela jutro pracuje, i wyjedziemy gdy skończy pracę.
Puchar Konfederacji Zachodniej - Szczecin 2015
Ja również dziękuję za dzisiejsze zawody Pod skromną namową WuDe, przyjechałem na zawody i kurde złapałem bakcyla. O ilości zdobytych punktów nie wspomnę , ale zawody rewelacyjne. Dzięki organizatorom, chłopakom z Lubonia że zabrali mnie ze sobą, oraz wszystkim którzy pomogli mi ogarnąć temat.
no i do zobaczenia
no i do zobaczenia
dzieki koleżankom i kolegom po lufie za wspólna zabawe .Brawo dla organizatorów za wymagajacy tor ,zwłaszcza z tej wietrznej strony
Tomasz -pilocie naszej wycieczki sobotniej Makaronik z kurczkiem poprostu był rewelacyjnyJester pisze:Ekipie z hotelu za miły wieczór
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Tomki Gratulacje! Jester tak jak obiecałem 3maliśmy kciuki.
https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver
DGST Beaver
Mamy nadzieję, że wszyscy dotarliście do domów.
Poniżej porcja fotek z I zawodów PKZ 2015
https://dysk.onet.pl/link/eKY17
Pozdrawiam i do zobaczenie niebawem.
Poniżej porcja fotek z I zawodów PKZ 2015
https://dysk.onet.pl/link/eKY17
Pozdrawiam i do zobaczenie niebawem.
I jak widać pomogło . Dziękisindbad pisze:Tomki Gratulacje! Jester tak jak obiecałem 3maliśmy kciuki.
Polecam się na przyszłość .Tomx pisze:Tomasz -pilocie naszej wycieczki sobotniej Makaronik z kurczkiem poprostu był rewelacyjny
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
I ja dziękuje za sobotę w krainie paprykarzaJester pisze:I jak widać pomogło . Dziękisindbad pisze:Tomki Gratulacje! Jester tak jak obiecałem 3maliśmy kciuki.
Polecam się na przyszłość .Tomx pisze:Tomasz -pilocie naszej wycieczki sobotniej Makaronik z kurczkiem poprostu był rewelacyjny
Było super! Wypad na Starówkę i piwo w dobrym towarzystwie zawsze dobrze smakuje
Wybaczcie proszę, że tak późno ale troszkę zagrzebaliśmy się z tym. Poniżej wszystkie wyniki zawodów.
Chciałbym też zwrócić uwagę na fakt, iż w kategorii HFT2 jest mała korekta wyniku. Tomasz Maczan zwany Diadernym miał źle podliczone punkty na karcie i w rzeczywistości uzyskał ich 66, a więc o jeden punkt więcej.
Jak pamiętacie, swoje zwycięstwo w tej kategorii musiał wywalczyć w dogrywce. Wygrał ją jednak. Gdyby przegrał, musiałby niestety pogodzić się z utrzymaniem niższego wyniku.
Tak więc na przyszłość, proszę zawsze w swoich grupach bardzo dokładnie sprawdzać podliczanie wyników.
Tutaj natomiast są do wglądu wyniki szczegółowe wraz z parametrami toru i statystykami:
PKZ Sczecin 2015
Chciałbym też zwrócić uwagę na fakt, iż w kategorii HFT2 jest mała korekta wyniku. Tomasz Maczan zwany Diadernym miał źle podliczone punkty na karcie i w rzeczywistości uzyskał ich 66, a więc o jeden punkt więcej.
Jak pamiętacie, swoje zwycięstwo w tej kategorii musiał wywalczyć w dogrywce. Wygrał ją jednak. Gdyby przegrał, musiałby niestety pogodzić się z utrzymaniem niższego wyniku.
Tak więc na przyszłość, proszę zawsze w swoich grupach bardzo dokładnie sprawdzać podliczanie wyników.
Tutaj natomiast są do wglądu wyniki szczegółowe wraz z parametrami toru i statystykami:
PKZ Sczecin 2015
Ostatnio zmieniony 2015-06-27, 16:04 przez MASZOT, łącznie zmieniany 1 raz.
www.strzelectwo.szczecin.pl
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.