Strzelania i spotkania
Moderator: Maciej.Sz
Cena,cena...przecież mówie - zróbmy zrzute !mahonxx pisze:Podejrzewam, że właśnie jest to taki pogromca, ale cena.
Dzisiaj przymierzałem się do czegoś takiego.
Obrazek
Używka 20000 PLN
Ale coś czuje, że prędzej czy później... Póki co, mam jedną rezerwację i jedno zamówienie na inne sprzęty, łączny czas oczekiwania jeszcze około 2 miesiące.
Zarząd KS Tarcza Szamotuły zaprasza na VIII Turniej Strzelecki o Puchar Burmistrza M i G Szamotuly oraz wystawę broni kolekcjonerskiej i historycznej . Spotykamy się na strzelnicy KS w miejscowosci Piotrkówko k Szamotuł w dniu 13.06.2015 /sobota/ uroczyste otwarcie zawodów godz. 9.00 Zawody wpisane do kalendarza WZSS zaliczeniowe.Strzelamy kdw,psp,pcz, dodatkowo rekreacyjnie Ak -47 50m ZAPRASZAMY !!!!
W zawodach mogą wziąść udział osoby niezrzeszone, i bez zezwoleń na broń palną.
Ja się piszę na karabin i rekreacyjnie AK-47.
http://www.tarcza-szamotuly.pl/
W zawodach mogą wziąść udział osoby niezrzeszone, i bez zezwoleń na broń palną.
Ja się piszę na karabin i rekreacyjnie AK-47.
http://www.tarcza-szamotuly.pl/
Puchar Burmistrza Wystawa Broni Kolekcjonerskiej
Ze strony klubu Tarcza Szamotuły:
"Puchar Burmistrza Wystawa Broni Kolekcjonerskiej
13 czerwca w sobotę, zapraszamy do Piotrkówka na Zawody o Puchar Burmistrza Szamotuł, konkurencje: Karabin dowolny, Pistolet sportowy, Pistolet centralnego zapłonu. Zawody połączone będą z Wystawą Broni Kolekcjonerskiej XVII-XX wiek. Zapraszamy wszystkich sympatyków strzelectwa i militariów.
Rozpoczęcie o godzinie 09:00"
Kalendarz zawodów na 2015
Wszyscy sympatycy strzelectwa (bez licencji) będą mogli sobie co najwyżej pooglądać.
"Puchar Burmistrza Wystawa Broni Kolekcjonerskiej
13 czerwca w sobotę, zapraszamy do Piotrkówka na Zawody o Puchar Burmistrza Szamotuł, konkurencje: Karabin dowolny, Pistolet sportowy, Pistolet centralnego zapłonu. Zawody połączone będą z Wystawą Broni Kolekcjonerskiej XVII-XX wiek. Zapraszamy wszystkich sympatyków strzelectwa i militariów.
Rozpoczęcie o godzinie 09:00"
Wszyscy sympatycy strzelectwa (bez licencji) będą mogli sobie co najwyżej pooglądać.
Re: Puchar Burmistrza Wystawa Broni Kolekcjonerskiej
@LemonKaz, staraj się rozpowszechniać sprawdzone informację.LemonKaz pisze:Ze strony klubu Tarcza Szamotuły:
Nie chce mi się rozwodzić na temat dlaczego są takie a nie inne zapisy, ale jak ktoś chce postrzelać to jedzie w sobotę do Piotrkówka.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Szamotuły
Przekręcasz.
LemonKaz napisał/a:
"Ze strony klubu Tarcza Szamotuły:
Tekst ogłoszenia ze strony klubu Tarcza Szamotuły dokładnie taki jak poniżej z beżowego"
Dalej link i mój komentarz
"Kalendarz zawodów na 2015
Wszyscy sympatycy strzelectwa (bez licencji) będą mogli sobie co najwyżej pooglądać."
Informacja ze strony klubu jest niesprawdzona?
Z beżowego forum:
Napisał user
tarczaszamotuly
Wysłany: 2015-06-05, 19:37
"
Puchar Burmistrza Szamotuł.Wystawa broni kolekcjonerskiej.
Klub Strzelecki "Tarcza"Szamotuły,zaprasza 13 czerwca, w sobotę, na zawody o Puchar Burmistrza Szamotuł.Strzelamy pistolet bocznego i centralnego zapłonu oraz karabin dowolny.Początek zawodów godz. 9.00. Zawody połączone będą z wystawą "BRONI KOLEKCJONERSKIEJ".
"
Jeśli są jakieś inne informacje to podaj źródło. Ponadto chętnie dowiedziałbym się ile wynosi wpisowe, ile sobie postrzelam. W niedzielę trochę się zawiodłem 1 strzał za 10 zł
LemonKaz napisał/a:
"Ze strony klubu Tarcza Szamotuły:
Tekst ogłoszenia ze strony klubu Tarcza Szamotuły dokładnie taki jak poniżej z beżowego"
Dalej link i mój komentarz
"Kalendarz zawodów na 2015
Wszyscy sympatycy strzelectwa (bez licencji) będą mogli sobie co najwyżej pooglądać."
Informacja ze strony klubu jest niesprawdzona?
Z beżowego forum:
Napisał user
tarczaszamotuly
Wysłany: 2015-06-05, 19:37
"
Puchar Burmistrza Szamotuł.Wystawa broni kolekcjonerskiej.
Klub Strzelecki "Tarcza"Szamotuły,zaprasza 13 czerwca, w sobotę, na zawody o Puchar Burmistrza Szamotuł.Strzelamy pistolet bocznego i centralnego zapłonu oraz karabin dowolny.Początek zawodów godz. 9.00. Zawody połączone będą z wystawą "BRONI KOLEKCJONERSKIEJ".
"
Jeśli są jakieś inne informacje to podaj źródło. Ponadto chętnie dowiedziałbym się ile wynosi wpisowe, ile sobie postrzelam. W niedzielę trochę się zawiodłem 1 strzał za 10 zł
Na turnieju z okazji 25 rocznicy reaktywacji Bractwa Kurkowego w Poznaniu wpisowe do większości tarcz wynosiło 10 zł tyle że oddawało się tylko 1 strzał z karabinka małokalibrowego. Pistolet - 5 strzałów za 20 zł . Najpierw przemówienia, ordery, dużo później turniej. Dużo czekania, mało strzelania.
Dla uczestników był bon konsumpcyjny, ciasto było smaczne, na to nie narzekam.
Dla uczestników był bon konsumpcyjny, ciasto było smaczne, na to nie narzekam.
Jadę na tą imprezę, bo zaprosił mnie p.Wegner, a jemu nie odmówię. Powiedział, że strzelał będzie każdy kto przyjedzie i zechce. To impreza otwarta połączona z wystawą.Jeśli dobrze pamiętam z rozmowy: wpisowe na pistolet 10 zł i w tym 10 szt. amunicji, wpisowe karabin 25 zł i w tym prawdopodonie też 10 szt amunicji. Tak więc koszty nie są gigantyczne więc żal nie jechać, spróbować. Poza tym, każdy może przywieść swoją broń, która może wziąść udział w tej wystawie (tylko historyczna, deko, czarnoprochowa).
VIII Turniej Strzelecki o Puchar Burmistrza M i G Szamotuły
Można było postrzelać. Wróciłem z trzema pucharami :)
Re: VIII Turniej Strzelecki o Puchar Burmistrza M i G Szamot
Czyli warto było i taniej niż na Lizawce i miło, prawda?LemonKaz pisze:Można było postrzelać. Wróciłem z trzema pucharami :)
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Re: VIII Turniej Strzelecki o Puchar Burmistrza M i G Szamo
Zdecydowanie warto było. Oprócz broni palnej gratis postrzelałem z Diany 42. Kto nie był niech żałuje.
Artur, dziękuję za informację.
Artur, dziękuję za informację.