dymienie na Lizawce
Dzwoniłem dzisiaj do Zielińskiego.
Jurto są dwa koła na przestrzeliwaniu broni, ale nr.4 powinien być wolny. Jednak na 100m można zapomnieć
Mam dwa cele blaszane, ale bez podstaw. Jak ktoś ma dwa kołki ze śrubą M8, to nadadzą się idealnie. Można będzie powiesić i napier...ć.
Jurto są dwa koła na przestrzeliwaniu broni, ale nr.4 powinien być wolny. Jednak na 100m można zapomnieć
Mam dwa cele blaszane, ale bez podstaw. Jak ktoś ma dwa kołki ze śrubą M8, to nadadzą się idealnie. Można będzie powiesić i napier...ć.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
W niedziele na Lizawce też jest fajna impreza. Od 11-stej Bractwo Kurkowe ma swój turniej, w którym można wziąść udział.
Pojechałbym, ale jutro jadę na cały dzień na zawody w innych klimatach. W niedziele na Leśniku postrzelam Benchrest 50m i trochę sylwetki. Tylko wpadnę raczej popołudniu, bo i tak będę na Ratajach. Może ktoś jeszcze strzeli serie Benchrest do profesjonalnej tarczy ?
Pojechałbym, ale jutro jadę na cały dzień na zawody w innych klimatach. W niedziele na Leśniku postrzelam Benchrest 50m i trochę sylwetki. Tylko wpadnę raczej popołudniu, bo i tak będę na Ratajach. Może ktoś jeszcze strzeli serie Benchrest do profesjonalnej tarczy ?
Turniej Bractwa Kurkowego
Nie o 11 a o 13 i nie zaczął się turniej tylko impreza z okazji 25 lecia reaktywacji Bractwa Kurkowego. O 11 pewnie była msza. Prawie jak w radiu Erewań. Impreza dla miłośników przemówień, wzajemnej adoracji no i rąsia buźka goździk (odznaczenie). Turniej był duuużo później, ciągle jestem pod wrażeniem "sprawnej inaczej" organizacji. O moim wyniku nie napiszęArturR pisze:W niedziele na Lizawce też jest fajna impreza. Od 11-stej Bractwo Kurkowe ma swój turniej, w którym można wziąść udział.