Najbliższy weekend
-
Ja dzisiaj byłem z Juniorem i całym arsenałem wiatrowym na Lizawce. Chciałem sprawdzić na 25-ciu metrach skupienie/rozrzut posiadanego sprzętu oraz ustawić lunetkę. Okazuje się, że Umarex 850 jest troszkę celniejszy od QB78, natomiast Slavia631 wymaga konkretnego tuningu, aby ją ucywilizować. Ten sezon jeszcze z nimi postrzelam, a w przyszłym będę celował w sprzęt lepszej klasy.
Pierwszy raz korzystałem ze strzelnicy myśliwskiej, ale na pewno nie ostatni. Kolegom, którzy znają ten obiekt nie muszę pisać o jego walorach, a tych którzy jeszcze nie próbowali, zachęcam do odwiedzin.
Pierwszy raz korzystałem ze strzelnicy myśliwskiej, ale na pewno nie ostatni. Kolegom, którzy znają ten obiekt nie muszę pisać o jego walorach, a tych którzy jeszcze nie próbowali, zachęcam do odwiedzin.
Festyn Serca Sercom, na którym byliśmy będzie dopiero za tydzień i to niestety nie na Torach tylko obok w tym Parku Jordanowskim. Za tydzień mamy zawody więc z natury rzeczy nie będziemy brali w nim udziału. Ponadto Pan Leszek nic nie wspominał, że musimy gdzieś być.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.